Consells de cuina La Vanguardia

'Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor'

Exposició “Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor”

Exposició “Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor” FOTO Museu del Disseny de Barcelona

El Centre d’Artesania Catalunya obre les portes de l’exposició 'Plats del dia. Ceràmica contemporània i d’autor', de la mà del Museu del Disseny de Barcelona. Hi trobareu diverses peces de ceràmica que volen transmetre la unió entre disseny i gastronomia. Es troba en la mateixa línia que l’exposició “Tapes”, ja que ambdues busquen posar en relleu que en la creació culinària hi influeixen més elements a part del menjar. El treball conjunt entre dissenyadors, xefs i ceramistes marca tendències en el món de la gastronomia.

A l’exposició, que podeu visitar fins al 21 de maig, hi participen: Eulàlia Oliver i Glòria Gerrer, Olivier Grau, Rosa Cortiella, 40plumas, David Rosell i Anna Ballesté, Paula Ojea, Yukiko Murata, Ivet Bazaco, Penélope Vallejo, Juan Carlos Iñesta, Ceràmica SUVE, Frosum, Carme Balada, Katsue Kusumi, Eulàlia i Pepa Raverter. A més, el 16 de maig, a les 18.30 h, Juli Capella, Rosa Cortiella i Pilar Vélez comentaran l’exposició en una taula rodona. 

MÉS INFORMACIÓ

Centre d'Artesania Catalunya
Museu del Disseny de Barcelona 

Centre d'Artesania Catalunya

C/ banys nous, 11

08002 Barcelona (Barcelonès)

934 67 46 60

www.ccam.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

21-25 feb

III Fira de l'all tendre FirAll

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto