Consells de cuina La Vanguardia

'Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor'

Exposició “Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor”

Exposició “Plats del Dia. Ceràmica contemporània i d’autor” FOTO Museu del Disseny de Barcelona

El Centre d’Artesania Catalunya obre les portes de l’exposició 'Plats del dia. Ceràmica contemporània i d’autor', de la mà del Museu del Disseny de Barcelona. Hi trobareu diverses peces de ceràmica que volen transmetre la unió entre disseny i gastronomia. Es troba en la mateixa línia que l’exposició “Tapes”, ja que ambdues busquen posar en relleu que en la creació culinària hi influeixen més elements a part del menjar. El treball conjunt entre dissenyadors, xefs i ceramistes marca tendències en el món de la gastronomia.

A l’exposició, que podeu visitar fins al 21 de maig, hi participen: Eulàlia Oliver i Glòria Gerrer, Olivier Grau, Rosa Cortiella, 40plumas, David Rosell i Anna Ballesté, Paula Ojea, Yukiko Murata, Ivet Bazaco, Penélope Vallejo, Juan Carlos Iñesta, Ceràmica SUVE, Frosum, Carme Balada, Katsue Kusumi, Eulàlia i Pepa Raverter. A més, el 16 de maig, a les 18.30 h, Juli Capella, Rosa Cortiella i Pilar Vélez comentaran l’exposició en una taula rodona. 

MÉS INFORMACIÓ

Centre d'Artesania Catalunya
Museu del Disseny de Barcelona 

Centre d'Artesania Catalunya

C/ banys nous, 11

08002 Barcelona (Barcelonès)

934 67 46 60

www.ccam.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto