Què cuinar La Vanguardia

'Sopar' la gran obra d'art

'Sopar' la gran obra d'art

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració del xef Jordi Gabaldà i el músic Xavi Lloses. L’autor ho defineix com a ‘creació escènica efímera’ i està dirigida a un públic molt reduït format per 16 comensals i un ‘galliner’ de 3 espectadors. Busca combinar l’art visual amb la gastronomia en una creació poètica i escènica de quatre actes.

Els comensals poden gaudir d’aquesta actuació artística mentre degusten un aperitiu i traslladen els cinc sentits a l’obra, que, de fet, consta de 23 obres, una instal·lació videogràfica i un àpat de cuina escènica. Després es lliurarà una obra única signada pel mateix artista a cada assistent.

 

PREU
20 galliner / 150 comensal €

MÉS INFORMACIÓ

Sopar escènic
Web de l'artista
Web de la galeria Meeatings23

Meeatings23

Sant Joaquim, 23

Barcelona (Barcelonès)

931671035

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto