Què cuinar La Vanguardia

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

Bol amb pèsols

Bol amb pèsols FOTO Thinkstock

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del mar i el mur de la serralada de Marina creen un microclima ideal per cultivar-ne. És per aquest motiu que el municipi de Caldes d’Estrac organitza la Pesolada, una cita gastronòmica que enguany arriba a la 23 a edició. La Pesolada de Caldes d’Estrac té lloc entre els mesos de març i abril, i diversos restauradors i comerços de la vila ofereixen menús i ofertes especials relacionades amb aquest producte. El dia 4 de març comencen les jornades, i es podran tastar un conjunt de tapes basades en el producte estrella de la festa.

L’organització, a més, ha posat en marxa la 2a Mostra de videopèsols, un concurs de curtmetratges relacionats amb aquest llegum verd que es presentaran també el dia del llançament de la Pesolada.

MÉS INFORMACIÓ

Caldes d'Estarc

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto