Què cuinar La Vanguardia

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

Bol amb pèsols

Bol amb pèsols FOTO Thinkstock

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del mar i el mur de la serralada de Marina creen un microclima ideal per cultivar-ne. És per aquest motiu que el municipi de Caldes d’Estrac organitza la Pesolada, una cita gastronòmica que enguany arriba a la 23 a edició. La Pesolada de Caldes d’Estrac té lloc entre els mesos de març i abril, i diversos restauradors i comerços de la vila ofereixen menús i ofertes especials relacionades amb aquest producte. El dia 4 de març comencen les jornades, i es podran tastar un conjunt de tapes basades en el producte estrella de la festa.

L’organització, a més, ha posat en marxa la 2a Mostra de videopèsols, un concurs de curtmetratges relacionats amb aquest llegum verd que es presentaran també el dia del llançament de la Pesolada.

MÉS INFORMACIÓ

Caldes d'Estarc

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto