Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

Bol amb pèsols

Bol amb pèsols FOTO Thinkstock

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del mar i el mur de la serralada de Marina creen un microclima ideal per cultivar-ne. És per aquest motiu que el municipi de Caldes d’Estrac organitza la Pesolada, una cita gastronòmica que enguany arriba a la 23 a edició. La Pesolada de Caldes d’Estrac té lloc entre els mesos de març i abril, i diversos restauradors i comerços de la vila ofereixen menús i ofertes especials relacionades amb aquest producte. El dia 4 de març comencen les jornades, i es podran tastar un conjunt de tapes basades en el producte estrella de la festa.

L’organització, a més, ha posat en marxa la 2a Mostra de videopèsols, un concurs de curtmetratges relacionats amb aquest llegum verd que es presentaran també el dia del llançament de la Pesolada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: