Què cuinar La Vanguardia

23a Pesolada de Caldes d'Estrac

Bol amb pèsols

Bol amb pèsols FOTO Thinkstock

La comarca del Maresme té en el conreu del pèsol un dels seus cultius més arrelats. La humitat del mar i el mur de la serralada de Marina creen un microclima ideal per cultivar-ne. És per aquest motiu que el municipi de Caldes d’Estrac organitza la Pesolada, una cita gastronòmica que enguany arriba a la 23 a edició. La Pesolada de Caldes d’Estrac té lloc entre els mesos de març i abril, i diversos restauradors i comerços de la vila ofereixen menús i ofertes especials relacionades amb aquest producte. El dia 4 de març comencen les jornades, i es podran tastar un conjunt de tapes basades en el producte estrella de la festa.

L’organització, a més, ha posat en marxa la 2a Mostra de videopèsols, un concurs de curtmetratges relacionats amb aquest llegum verd que es presentaran també el dia del llançament de la Pesolada.

MÉS INFORMACIÓ

Caldes d'Estarc

Caldes d'Estrac (Maresme)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto