Què cuinar La Vanguardia

4t Festival Vívid

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències durant el qual es podrà gaudir d'unes cinquanta propostes enoturístiques a la zona. Per començar, el dissabte 1 d'abril, una marxa popular per les vinyes de Capmany recorre cinc quilòmetres de natura per acabar amb un tast de vins amb DO Empordà. 

Les activitats del festival estan dividides per setmanes a les zones de la plana de l'Empordà, l'Albera, el Baix Empordà i el Cap de Creus. Més enllà dels tasts de vins tradicionals a diferents cellers de la zona, també se'n faran de multisensorials o acompanyats de productes artesans com ara formatges. Els amants de la natura podran gaudir d'activitats d'enosenderisme i enocaiac pel cap de Creus o d'un maridatge entre flors al Mas Marès. Els que prefereixin els espectacles, poden assistir a un monòleg acompanyat amb un bon vi o a un vermut amb música blues i rock.

També s'organitzen activitats per a tota la família, com ara un taller sobre l'art del vi al Celler Mas Vida i l'activitat "La vinyeta de Pasqua" que té lloc el Divendres Sant al celler La Vinyeta. A més, també s'han organitzat conferències sobre vins i visites guiades als cellers empordanesos, entre moltes altres activitats. 
 
Durant les jornades, els restaurants i hotels de la zona oferiran paquets per gaudir d'allotjaments i àpats juntament amb les activitats enoturístiques del festival. La novetat d'enguany és que es podran fer tasts de vins amb DO de l'Empordà a llocs singulars del paisatge de la zona. Seran al castell de Requesens, a la torre de Can Mario, a la Casa de l'Abat de Llançà, a Sant Pere de Rodes i en un veler pel cap de Creus.

MÉS INFORMACIÓ

Web del Festival Vívid

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto