Què cuinar La Vanguardia

4t Festival Vívid

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències durant el qual es podrà gaudir d'unes cinquanta propostes enoturístiques a la zona. Per començar, el dissabte 1 d'abril, una marxa popular per les vinyes de Capmany recorre cinc quilòmetres de natura per acabar amb un tast de vins amb DO Empordà. 

Les activitats del festival estan dividides per setmanes a les zones de la plana de l'Empordà, l'Albera, el Baix Empordà i el Cap de Creus. Més enllà dels tasts de vins tradicionals a diferents cellers de la zona, també se'n faran de multisensorials o acompanyats de productes artesans com ara formatges. Els amants de la natura podran gaudir d'activitats d'enosenderisme i enocaiac pel cap de Creus o d'un maridatge entre flors al Mas Marès. Els que prefereixin els espectacles, poden assistir a un monòleg acompanyat amb un bon vi o a un vermut amb música blues i rock.

També s'organitzen activitats per a tota la família, com ara un taller sobre l'art del vi al Celler Mas Vida i l'activitat "La vinyeta de Pasqua" que té lloc el Divendres Sant al celler La Vinyeta. A més, també s'han organitzat conferències sobre vins i visites guiades als cellers empordanesos, entre moltes altres activitats. 
 
Durant les jornades, els restaurants i hotels de la zona oferiran paquets per gaudir d'allotjaments i àpats juntament amb les activitats enoturístiques del festival. La novetat d'enguany és que es podran fer tasts de vins amb DO de l'Empordà a llocs singulars del paisatge de la zona. Seran al castell de Requesens, a la torre de Can Mario, a la Casa de l'Abat de Llançà, a Sant Pere de Rodes i en un veler pel cap de Creus.

MÉS INFORMACIÓ

Web del Festival Vívid

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto