Consells de cuina La Vanguardia

4t Festival Vívid

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

Vinyes de Capmany, a l'Empordà

La Costa Brava acull, durant tot el mes d'abril, la 4a edició del festival Vívid, un mes d'experiències durant el qual es podrà gaudir d'unes cinquanta propostes enoturístiques a la zona. Per començar, el dissabte 1 d'abril, una marxa popular per les vinyes de Capmany recorre cinc quilòmetres de natura per acabar amb un tast de vins amb DO Empordà. 

Les activitats del festival estan dividides per setmanes a les zones de la plana de l'Empordà, l'Albera, el Baix Empordà i el Cap de Creus. Més enllà dels tasts de vins tradicionals a diferents cellers de la zona, també se'n faran de multisensorials o acompanyats de productes artesans com ara formatges. Els amants de la natura podran gaudir d'activitats d'enosenderisme i enocaiac pel cap de Creus o d'un maridatge entre flors al Mas Marès. Els que prefereixin els espectacles, poden assistir a un monòleg acompanyat amb un bon vi o a un vermut amb música blues i rock.

També s'organitzen activitats per a tota la família, com ara un taller sobre l'art del vi al Celler Mas Vida i l'activitat "La vinyeta de Pasqua" que té lloc el Divendres Sant al celler La Vinyeta. A més, també s'han organitzat conferències sobre vins i visites guiades als cellers empordanesos, entre moltes altres activitats. 
 
Durant les jornades, els restaurants i hotels de la zona oferiran paquets per gaudir d'allotjaments i àpats juntament amb les activitats enoturístiques del festival. La novetat d'enguany és que es podran fer tasts de vins amb DO de l'Empordà a llocs singulars del paisatge de la zona. Seran al castell de Requesens, a la torre de Can Mario, a la Casa de l'Abat de Llançà, a Sant Pere de Rodes i en un veler pel cap de Creus.

MÉS INFORMACIÓ

Web del Festival Vívid

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto