Què cuinar La Vanguardia

IV Mercat de les Espècies

Espècies

Espècies

Torna la quarta edició del Mercat de les Espècies d'Argençola, la finalitat del qual és difondre i fer divulgació sobre les espècies del nostre entorn, no sempre prou conegudes. Es pretén engegar una política informativa, ja que hi ha un profund desconeixement de les espècies i una pèrdua de sabers populars relacionats amb aquestes, tant pels consumidors, com pels professionals del món de la gastronomia, amb absència de continguts en escoles de cuina. Enguany, es tractarà més la mostassa o mostalla, de la família de les crucíferes, i anomenada en llatí ‘Sinapis alba’ . Així, a banda d'un seguit de paradetes d'espècies, durant els dos dies s'han programat tallers i xerrades per a tots els públics. També s'ha convocat un concurs de sals aromatitzades, pensat tant per a professionals com per a amateurs. 

MÉS INFORMACIÓ

Web de l'Associació Cultural del terme d'Argençola

Argençola (Anoia)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto