Aquest mes d’agost té lloc la Ruta Gastronòmica de Cabrils per cinquè any consecutiu. Els restauradors del municipi de l’Associació d’Hostalers i l’Ajuntament busquen fomentar el turisme i situar Cabrils al mapa gastronòmic. És una de les zones del Maresme amb més esplendor culinària, fet que volen demostrar als visitants. Així, doncs, durant tot el mes podeu degustar el plat estiuenc ‘croquetes amb pareo’ als diferents restaurants adherits a la iniciativa. Cada establiment adaptarà el plat en funció del tipus de cuina. L’objectiu és apropar la gastronomia de Cabrils als turistes i també als locals. Una iniciativa que fomenta el turisme i la cuina de proximitat.
Novetats
Enguany s’ha obert un concurs de fotografia a Instagram on podeu penjar les imatges dels plats dels restaurants amb l’etiqueta #croquetesambpareo. Els guanyadors s’enduran un àpat per a dues persones en un dels establiments de l’Associació d’Hostalers. El segon premi és un davantal de l’associació.
També tindrà lloc per tercer any consecutiu la proposta ‘ajudants de cuina per un dia’. Tretze periodistes gastronòmics de deu mitjans diferents es transformaran en ajudants de cuina per un dia dels restaurants Ca l’Estrany, l’Hostal de la Plaça, el Templo de l’Hort i Can Rin.