Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé el carbassó i ratlleu-lo. Si no teniu un ratllador amb protecció per als dits, millor que aquest pas el faci un adult.
  2. En un bol, feu una pasta amb els ous batuts, la llet, la farina, el llevat químic i una culleradeta de sal.
  3. Escalfeu oli en una cassoleta i, amb l’ajuda d’un adult, aneu deixant-hi caure, amb molta cura de no esquitxar-vos, cullerades de massa.
  4. Quan els bunyols estiguin rossos per tots els costats, traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre paper absorbent.

El consell

  • Aquests bunyols també us quedaran boníssims si hi afegiu una mica de julivert picat. I, si ho preferiu, també hi podeu posar una mica de pastanaga ratllada.
  • Queden boníssims si els serviu acompanyats de salsa de tomàquet o una mica de romesco. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto