Consells de cuina La Vanguardia

Al Norai podreu menjar tauró

La moixina és el peix protagonista del sopar del 18 de maig

Moixina

Moixina Thinkstock

Heu cuinat mai moixina? Aquesta pregunta obtindrà resposta en el pròxim àpat del cicle de sopars Els Oblidats, una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA.

El sopar del 18 de maig estarà dedicat a aquest peix, que és dels que es consideren poc nobles, com passava amb el bacallà i l’arengada fa seixanta anys, i que és de la família dels taurons. Normalment es cuina estofat i, si us animeu a venir, descobrireu que és una autèntica delícia. A més, els assistents al sopar no només podreu tastar aquest peix, sinó que també en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat, que en el cas del sopar del 18 de maig són aquests:

APERITIU: brandada de moixina

ENTRANT: moixina en salsa romesco

PLAT PRINCIPAL: fideus amb moixina

POSTRES: crema de coco, maracujà i gelat de llimona

BODEGA: Vi La Descarada (DO Penedès)

Els Oblidats: la moixina.
El dijous 18 de maig, al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, 1. Barcelona. Preu: 30 €.
​reserves@norai.org

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto