Què cuinar La Vanguardia

Al Norai podreu menjar tauró

La moixina és el peix protagonista del sopar del 18 de maig

Moixina

Moixina Thinkstock

Heu cuinat mai moixina? Aquesta pregunta obtindrà resposta en el pròxim àpat del cicle de sopars Els Oblidats, una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA.

El sopar del 18 de maig estarà dedicat a aquest peix, que és dels que es consideren poc nobles, com passava amb el bacallà i l’arengada fa seixanta anys, i que és de la família dels taurons. Normalment es cuina estofat i, si us animeu a venir, descobrireu que és una autèntica delícia. A més, els assistents al sopar no només podreu tastar aquest peix, sinó que també en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat, que en el cas del sopar del 18 de maig són aquests:

APERITIU: brandada de moixina

ENTRANT: moixina en salsa romesco

PLAT PRINCIPAL: fideus amb moixina

POSTRES: crema de coco, maracujà i gelat de llimona

BODEGA: Vi La Descarada (DO Penedès)

Els Oblidats: la moixina.
El dijous 18 de maig, al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, 1. Barcelona. Preu: 30 €.
​reserves@norai.org

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto