Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Al Norai podreu menjar tauró

La moixina és el peix protagonista del sopar del 18 de maig

Moixina

Moixina Thinkstock

Heu cuinat mai moixina? Aquesta pregunta obtindrà resposta en el pròxim àpat del cicle de sopars Els Oblidats, una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA.

El sopar del 18 de maig estarà dedicat a aquest peix, que és dels que es consideren poc nobles, com passava amb el bacallà i l’arengada fa seixanta anys, i que és de la família dels taurons. Normalment es cuina estofat i, si us animeu a venir, descobrireu que és una autèntica delícia. A més, els assistents al sopar no només podreu tastar aquest peix, sinó que també en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat, que en el cas del sopar del 18 de maig són aquests:

APERITIU: brandada de moixina

ENTRANT: moixina en salsa romesco

PLAT PRINCIPAL: fideus amb moixina

POSTRES: crema de coco, maracujà i gelat de llimona

BODEGA: Vi La Descarada (DO Penedès)

Els Oblidats: la moixina.
El dijous 18 de maig, al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, 1. Barcelona. Preu: 30 €.
​reserves@norai.org

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: