Què cuinar La Vanguardia

Al Norai podreu menjar tauró

La moixina és el peix protagonista del sopar del 18 de maig

Moixina

Moixina Thinkstock

Heu cuinat mai moixina? Aquesta pregunta obtindrà resposta en el pròxim àpat del cicle de sopars Els Oblidats, una iniciativa conjunta del Museu Marítim, el Norai, Cap a Mar (una petita empresa de la Barceloneta dedicada a la pesca de qualitat i de proximitat) i la revista CUINA.

El sopar del 18 de maig estarà dedicat a aquest peix, que és dels que es consideren poc nobles, com passava amb el bacallà i l’arengada fa seixanta anys, i que és de la família dels taurons. Normalment es cuina estofat i, si us animeu a venir, descobrireu que és una autèntica delícia. A més, els assistents al sopar no només podreu tastar aquest peix, sinó que també en sortireu amb la recepta dels plats que haureu menjat, que en el cas del sopar del 18 de maig són aquests:

APERITIU: brandada de moixina

ENTRANT: moixina en salsa romesco

PLAT PRINCIPAL: fideus amb moixina

POSTRES: crema de coco, maracujà i gelat de llimona

BODEGA: Vi La Descarada (DO Penedès)

Els Oblidats: la moixina.
El dijous 18 de maig, al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona. Av. de les Drassanes, 1. Barcelona. Preu: 30 €.
​reserves@norai.org

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto