Ja s'ha convertit en una tradició i, a més, ens encanta tornar-hi cada any. Aquest dissabte, tot l'equip del CUINA us esperem a Manlleu per celebrar amb vosaltres el Dia CUINA, coincidint amb la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa. Amb epicentre a la plaça Fra Bernadí de la població osonenca, del 22 al 24 de setembre la Fira reuneix els millors productors artesans del territori i dona a tothom l'oportunitat de tastar les millors cerveses artesanes.
Per la nostra part, el dissabte celebrem el Dia CUINA, amb activitats exclusives per als bloguers finalistes del concurs de receptes amb llonganissa, però també amb activitats obertes a tothom:
- D'11 a 13 h, celebrem el taller de cuina infantil, a càrrec de Montse Blanch, a l'espai Cracks de la Cuina, a la mateixa plaça.
- A les 13 h, a l'escenari Escales, lliurarem els premis del Concurs de receptes per a bloguers.
- A les 17 h, l'Aula del Gust acollirà un tast i maridatge de cerveses artesanes de la Microcerveseria Ivan Hermosilla i embotits singulars dels cansaladers de Manlleu (Can Cerilles, Can Molist i Can Camps). Aquesta activitat té un preu de 2 € i haureu de comprar els tiquets el mateix dia al matí, al punt d'informació de la festa.
- A les 20 h, farem el lliurament de premis del IV Concurs de cerveses artesanes, a l'escenari Escales.
Aquestes activitats, organitzades per la revista CUINA, se sumen a les que hi haurà durant tota la jornada a la festa, que podeu consultar aquí.
Així, doncs, preneu nota, reserveu-vos el dia a l'agenda i esperem saludar-vos i compartir amb tots vosaltres un nou Dia CUINA. Ens veiem dissabte a Manlleu!