Consells de cuina La Vanguardia

Arrenca la temporada del xató

El Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès comencen a preparar l’amanida d’hivern més popular

xatonada 2011-2012

xatonada 2011-2012

Preparats, llestos… ja! Vilanova i la Geltrú és l’escenari el diumenge 11 de novembre del tret de sortida de la Ruta del Xató 2012-2013. Fins a l’abril, al Garraf i l’Alt i el Baix Penedès l’amanida d’escarola i bacallà amb salsa romesco serà a totes les taules per setzè any consecutiu. Aquesta iniciativa vol difondre i donar a conèixer una menja que les tres comarques s’han disputat més d’una vegada.

El cuiner Fermí Puig és el padrí de la ruta d’enguany, que a més de promocionar la cuina aprofita per descobrir el territori amb propostes culturals i enoturístiques. En aquesta ocasió, a més, els comensals que tastin el xató d’algun dels restaurants de la ruta podran participar en el sorteig de 48 xatonades per a dues persones a un dels establiments de les tres comarques.

Entre les activitats que acompanyen la Ruta 2012-2013 destaquen el XVII Concurs Nacional del Xató a Vilanova, el Gran Tour del Xató per descobrir la història i el paisatge del Penedès, tallers i degustacions per a tots els públics.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto