Embotits, fruita dolça, fruita seca, olis, llegums, hortalisses, formatges, aviram… La llista de productes catalans amb segell d'Indicació Geogràfica Protegida (IGP) i de Denominació d'Origen Protegida (DOP) aplega 22 especialitats, moltes de les quals són presents a les receptes del tercer número de la revista 'Receptes by CUINA'. La publicació, que arriba demà a quiosc, proposa 90 receptes que, en bona part, us permetran treure partit a aquests aliments de qualitat reconeguda. Totes les propostes estan pensades per cuinar a casa, és a dir, són fàcils però també són originals i saludables.
El guisat de pollastre (IGP Pollastre i Capó del Prat de Llobregat) amb carxofes o el caneló de codonyat amb pera (DOP Pera de Lleida) i escarola són dues demostracions pràctiques de com apropar-nos als productes de proximitat i de temporada és, també, una manera de menjar sa a casa. Comprant als pagesos i pescadors de prop nostre garantim que aquests professionals es guanyin la vida, que el nostre territori rural es mantingui viu i que al rebost de casa hi disposem del bo i millor.
En aquest número també trobareu molts més temes. Per exemple, us expliquem que és l'all negre, aquest ingredient que s'ha posat tan de moda per les seves propietats beneficioses. També hi trobareu receptes per cuinar amb els menuts de la família. I mil idees per menjar fora de casa.
El desig de l'equip que hem preparat aquest nou número de 'Receptes by CUINA' és que hi descobriu propostes inspiradores per a aquesta tardor que tot just treu el cap. Si sou dels que us divertiu cuinant, si us interessa l'alimentació saludable, si gaudiu a taula, si necessiteu receptes a l'abast, però originals… Aquesta és la vostra revista!
Podeu adquirir la revista a partir de demà als quioscos per 4,95 €.