Què cuinar La Vanguardia

Arriba Receptes by CUINA, una revista culinària carregada de salut

La nova publicació s'estrenarà al quiosc l'1 d'abril i oferirà més de 70 receptes saludables i originals

Portada Receptes By Cuina número 1

Portada Receptes By Cuina número 1

Tot i que Hipòcrates, al segle V aC, ja va pronunciar la famosa frase “que l'aliment sigui la teva medicina”, avui la cuina healthy —és a dir, saludable— és absoluta tendència. Però no pas vista com un medicament, ssinó com una manera de gaudir a taula i als fogons. Per això, el primer exemplar de la nova revista Receptes by CUINA arriba al quiosc l'1 d'abril amb un titular de portada ben inspirador: “Cuida't”.

Receptes by CUINA són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d'altres

El darrer bloc de la publicació, titulat Fora de carta, us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d'obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona o una escapada gormanda a Lisboa.

Tots els reportatges i seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectaculars de fotògrafs gastronòmics de prestigi.

Receptes by CUINA arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes. Al darrere d'aquesta publicació hi ha tot l'equip de CUINA, la revista gastronòmica líder a Catalunya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto