Consells de cuina La Vanguardia

Arriba Receptes by CUINA, una revista culinària carregada de salut

La nova publicació s'estrenarà al quiosc l'1 d'abril i oferirà més de 70 receptes saludables i originals

Portada Receptes By Cuina número 1

Portada Receptes By Cuina número 1

Tot i que Hipòcrates, al segle V aC, ja va pronunciar la famosa frase “que l'aliment sigui la teva medicina”, avui la cuina healthy —és a dir, saludable— és absoluta tendència. Però no pas vista com un medicament, ssinó com una manera de gaudir a taula i als fogons. Per això, el primer exemplar de la nova revista Receptes by CUINA arriba al quiosc l'1 d'abril amb un titular de portada ben inspirador: “Cuida't”.

Receptes by CUINA són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d'altres

El darrer bloc de la publicació, titulat Fora de carta, us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d'obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona o una escapada gormanda a Lisboa.

Tots els reportatges i seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectaculars de fotògrafs gastronòmics de prestigi.

Receptes by CUINA arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes. Al darrere d'aquesta publicació hi ha tot l'equip de CUINA, la revista gastronòmica líder a Catalunya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto