Què cuinar La Vanguardia

Arriba Receptes by CUINA, una revista culinària carregada de salut

La nova publicació s'estrenarà al quiosc l'1 d'abril i oferirà més de 70 receptes saludables i originals

Portada Receptes By Cuina número 1

Portada Receptes By Cuina número 1

Tot i que Hipòcrates, al segle V aC, ja va pronunciar la famosa frase “que l'aliment sigui la teva medicina”, avui la cuina healthy —és a dir, saludable— és absoluta tendència. Però no pas vista com un medicament, ssinó com una manera de gaudir a taula i als fogons. Per això, el primer exemplar de la nova revista Receptes by CUINA arriba al quiosc l'1 d'abril amb un titular de portada ben inspirador: “Cuida't”.

Receptes by CUINA són 132 pàgines de receptes sanes, originals, divertides i de temporada agrupades per temàtiques ben diverses: menús per a ocasions especials, sopes fredes, sucs energètics, herbes mediterrànies, ingredients cuits a la graella… Cada pàgina es completa amb consells nutricionals, de compra, de cocció o de conservació, entre d'altres

El darrer bloc de la publicació, titulat Fora de carta, us dóna idees per comprar productes i estris que ompliran la vostra cuina i també us fa propostes per sortir de casa, ja que inclou una tria dels restaurants que acaben d'obrir a Catalunya, una ruta llaminera pel barri Vell de Girona o una escapada gormanda a Lisboa.

Tots els reportatges i seccions de la revista estan il·lustrats amb imatges espectaculars de fotògrafs gastronòmics de prestigi.

Receptes by CUINA arribarà al quiosc cada tres mesos, seguint els canvis de temporada dels nostres productes. Al darrere d'aquesta publicació hi ha tot l'equip de CUINA, la revista gastronòmica líder a Catalunya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto