Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Beehave: Art a favor de la cultura de les abelles

La Fundació Joan Miró de Barcelona acull l’exposició ‘Beehave’, amb el suport de Torrons i Mel Alemany

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta i, per això, qualsevol iniciativa que ajudi a conscienciar sobre la importància que tenen i a conèixer-les millor és molt benvinguda. Beehave, una exposició temporal que es pot visitar a la Fundació Joan Miró de Barcelona, n’és un bon exemple i estarà en funcionament fins al 20 de maig. Amb obres d’artistes com Joan Bennàssar, Luis Bisbe, Alfonso Borragán i Joana Cera, entre molts d’altres, els  visitants coneixeran, de manera molt visual, la cultura de les abelles i de la mel.

L’experiència del Montsec

L’exposició té el suport de Torrons i Mel Alemany, i no és casual. Aquesta empresa del Montsec fa cinc generacions que difon la cultura de les abelles i la mel de la millor manera possible: oferint mel seleccionada especialment dels millors apicultors. De fet, Torrons i Mel Alemany dóna suport a Beehave com a reflex del projecte Univers Alemany, basat en tres pilars fonamentals: art, cultura i humanitat. I és que aquesta exposició d’art promou la cultura de les abelles i, per tant, la cultura de la mel com a dolç natural. A més, aborda com les persones, és a dir, la humanitat, són determinants per garantir la supervivència de les abelles i, en conseqüència, el futur del nostre planeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: