Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Casa Sendra ofereix embotits especials pel dia del pare

La llonganissa artesana Sendra té reconeixement nacional i internacional

Casa Sendra

Casa Sendra

La llonganissa és un dels productes més tradicionals de la cuina catalana i de la resta de la península Ibèrica. De fet, aquest embotit ja forma part de la nostra història gastronòmica. Però no totes les llonganisses són iguals ni tenen el mateix reconeixement. La llonganissa de Vic de Casa Sendra és considerada la millor del país, fidel al procés clàssic de producció. Per aconseguir l’alta qualitat del producte, a part de seguir un procés completament artesanal, utilitzen la millor matèria primera de proximitat. Les races porcines que fan servir per produir la llonganissa són: Landrace, Large White i Duroc.

Casa Sendra de Vic ha posat a la venda llonganissa en tres formats diferents, especials per regalar el dia del pare. Un regal original i gurmet per gaudir d’un producte gastronòmic únic en una jornada tan especial. Tenen un preu de 75,40 €, 40,60 € i 33,00 €, respectivament:
  • En primer lloc, podeu optar pel màxim exponent de la llonganissa històrica de Vic, la Llonganissa Cular Superior. És el producte estrella de Casa Sendra i s’elabora amb les carns de truges seleccionades. S’amaneix amb pebre negre en gra, pebre blanc mòlt i sal, i és embotida amb tripa de doble capa. D’aquesta manera, s’aconsegueix el sabor tan distingit.
  • També trobem la versió menor, la Llonganissa Cular Superior Mini. Està elaborada amb els mateixos ingredients i l’assecatge es fa amb tripa natural. Ambdues llonganisses es comercialitzen amb un estoig individual amb una medalla identificativa.
  • Finalment, s’ofereix la Llonganissa Semicular, que té la distinció d’estar amanida únicament amb pebre blanc mòlt i sal, i, per tant, té un sabor més suau. Aquest producte també es ven en un estoig individual, amb un segell únic.
Aquesta llonganissa ha anat adquirint qualitat, sabor i història des de 1849, i, a dia d’avui, té la Certificació de les 5V. Així, doncs, es distingeix com a marca pionera de la reputació de la ciutat de Vic com a capital mundial de la llonganissa. Però els ingredients i els artesans no són l’únic secret d’una bona llonganissa. Per això respecten un escrupolós procés de curació. Anys de tradició familiar han fet de la llonganissa de Casa Sendra el millor embotit del país. Si us agrada regalar plaers al paladar, el dia del pare millor regalar llonganissa que una corbata.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: