Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors vins i caves del país, en una guia

A partir del 21 d'octubre podeu comprar la 'Guia dels millors 100 vins i caves de Catalunya' al quiosc, amb 'La Vanguardia'

La guia surt a la venda le 21 d'octubre

La guia surt a la venda le 21 d'octubre

Dues-centes vuitanta pàgines en edició trilingüe (català, castellà i anglès) amb la informació més completa de cent 100 vins i caves del país de la mà de Lluís Tolosa, autor d'una vintena de llibres dedicats al món del vi i l'enoturisme. Aquesta és la carta de presentació de la 'Guia dels millors 100 vins i caves de Catalunya', que es podrà comprar als quioscos del país des del 21 d'octubre per 9,95 € més el cupó del dia de 'La Vanguardia'.

Aquesta obra recull els millors vins blancs, rosats, negres, dolços i caves de les 12 denominacions d'origen que hi ha a Catalunya, amb tota la informació del vi seleccionat, la seva història, els reconeixements que ha rebut, notes de tast, propostes de maridatge i activitats d'enoturisme que es poden desenvolupar a cada denominació d'origen.

D'aquesta manera, els lectors de la guia trobaran totes les dades dels millors vins i caves catalans ordenats per les 12 denominacions d'origen: Alella, Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Costers del Segre, Empordà, Montsant, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Els criteris per triar-los, segons destaca Lluís Tolosa, són l'equilibri territorial, els reconeixements nacionals i internacionals, i la varietat de preus, perquè els lectors puguin trobar grans vins a preus assaquibles, sense anyades, explicant l'essència de cada vi, el seu origen i els mèrits. A la guia tampoc trobareu puntuacions pròpies ni cap rànquing, tot i que sí que s'especifiquen les puntuacions que ha rebut cada vi en diferents guies especialitzades.

L'autor de la guia, Lluís Tolosa, és sociòleg i escriptor i s'ha especialitzat en la divulgació de la cultura del vi. Una de les seves obres, la 'Guia d'enoturisme del Penedès', va rebre el premi Best Wine Tourism Book in Spain, l'any passat a París.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto