Consells de cuina La Vanguardia

La gran aventura de cuinar amb la família

CUINA i ‘La Vanguardia’ presenten les millors receptes per als superxefs de casa!

Interior Superxefs Hivern

Interior Superxefs Hivern

Si sou lectors habituals del CUINA i de les informacions que publiquem al web, segur que vol dir que sou amants de la cuina, i segur que heu sabut transmetre aquesta passió als vostres fills i filles. També pot ser que, de vegades, ells us vulguin ajudar a preparar les receptes i no sabeu exactament com fer-ho de manera segura. Doncs esteu d'enhorabona, perquè CUINA i 'La Vanguardia' posen a la vostra disposició 200 receptes perquè els superxefs s'ho passin d'allò més bé cuinant.

Són receptes pensades per a nens d'entre 6 i 12 anys amb les indicacions i la supervisió d'una autèntica crack de la cuina, l'Ada Parellada, que ha creat les receptes que podeu trobar des d'aquest cap de setmana per 9,95 € amb 'La Vanguardia'. Es tracta de quatre volums, de 50 propostes cadascun, dividits en funció de les estacions de l'any.

Sols o acompanyats
Són receptes saboroses, equilibrades, saludables i pensades perquè les puguin preparar sols o, millor encara, amb la vostra ajuda. Als llibres, plens d'il·lustracions i amb un estil de redacció amè i directe, els nens trobaran els millors consells per posar-se mans a l'obra. A més de les receptes, hi trobaran consells i trucs de l'Ada Parellada, descripcions dels diferents aliments, propostes de menús per a les ocasions especials i, al final de cada volum, el Test del Superxef, un joc de preguntes i respostes al voltant de la cuina i l'alimentació.

Quatre volums i quatre regals

La col·lecció 'Superxefs, a la cuina!' s'ha dividit en quatre volums, un per cada estació de l'any, per posar en valor la importància dels productes de cada temporada. El primer, que trobareu el 12 i 13 de desembre al quiosc, inclou les millors receptes nadalenques i familiars, amb productes de l'hivern. Així, els futurs xefs es podran estrenar sorprenent la família amb les seves primeres receptes.

La resta de volums es publicaran en les següents dates:
  • 19 de desembre: Primavera
  • 26 de desembre: Estiu
  • 2 de gener: Tardor
Cada volum, a més, vindrà acompanyat d'un regal: el primer, d'una caixa de xocolata Lindor de 50 g; el volum de primavera, d'una rajola de xocolata Disney Princesas de 100 g; el de l'estiu, d'un Stick Hello Pop Corn, i el de la tardor, d'una rajola de xocolata Excellence Flor de Sal de 35 g.

Els consells de l'Ada
Les receptes, consells i trucs de 'Superxefs, a la cuina!' són obra d'Ada Parellada, una cuinera que els lectors del CUINA coneixen molt bé. Seguint la tradició familiar, és la xef del restaurant Semproniana de Barcelona i la seva passió per la cuina va molt més enllà de posar-se darrere els fogons. De fet, imparteix tallers i conferències, i és l'autora del blog Semproniana del web del CUINA. 

L'Ada Parellada també ha escrit diversos llibres com 'A dinar!: receptari pràctic perquè els nens mengin de tot' i 'Més enllà dels macarrons: com aconseguir que els teus fills mengin sa'. Ara, amb la col·lecció 'Superxefs, a la cuina!', dóna un pas més i s'implica en una obra elaborada i pensada per a un públic infantil.

COM ACONSEGUIR LA COL·LECCIÓ
Podreu obtenir el primer volum de 'Superxefs, a la cuina!' des del dissabte 12 de desembre, per un preu de 9,95 € més el cupó del dia de 'La Vanguardia'. La resta de volums es podran aconseguir igualment al quiosc els dies 19 i 26 de desembre, i 2 de gener, respectivament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto