Aquest cap de setmana, Manlleu celebra la 25a edició de la fira gastronòmica Porc i Cervesa, on aquests dos productes protagonitzen tastos, activitats i demostracions per a tots els públics. També és l'ocasió per celebrar el sisè Dia CUINA, el dissabte 23, a la plaça de Fra Bernadí, on esperem que ens acompanyeu en les diverses activitats que hem preparat.
Aquell dia es lliuraran, a la tarda, els premis del concurs per triar la millor llonganissa catalana, a partir del veredicte que un jurat especialitzat ha emès aquest dilluns després de tastar-ne una vintena d'arreu del territori. La guanyadora del concurs ha estat la llonganissa de la Carnisseria Molist de Manlleu. El segon premi se l'ha endut la Carnisseria Xarcuteria Saborit, de Calldetenes, i també s'han atorgat mencions especials a les llonganisses elaborades per Ca la Isabel, de Moià; la Carnisseria Colom Vila, de Manlleu, i Embotits Vall del Ges, de Sant Pere de Torelló.