Què cuinar La Vanguardia

Lleida posa en marxa la Ruta de la Cervesa Artesana

Cerveses artesanes de Lleida

Cerveses artesanes de Lleida

La cervesa és la tercera beguda més popular després de l'aigua i del te, i al nostre territori té una gran tradició. La seva fama ha fet que la producció de cervesa artesana hagi patit un 'boom' a Catalunya, i Lleida és una de les demarcacions que promou la seva cervesa produïda artesanalment.

L'Associació de Cervesers Artesans de Lleida, per aquest motiu, promou la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida, un projecte que vol dinamitzar l'oferta gastronòmica, cultural i d'oci de la zona i que pretén consolidar-se com un pol d'impuls turístic de la província. 

La Ruta manté la seva activitat principal i permanent: l’obertura de les portes de les microcerveseries al públic per tal que conegui els diversos obradors, les diferents formes d’elaborar la beguda, el detall de cada projecte i les tipologies de cervesa que ofereix cada obrador. Cada microcerveseria ofereix una experiència pròpia, centrada en tastos o maridatges amb productes locals i fets de forma artesanal. A l'inici de la Ruta l'usuari rep un passaport, i si l’omple amb el segell de cada una de les set microcerveseries obté un obsequi per part de l’Associació de Cervesers Artesans de Lleida.

Consulteu les dates per visitar les microcerveseries al web de cada obrador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto