Què cuinar La Vanguardia

Menú complet i variat, cada dia

Una alimentació sana es basa també en la varietat, per això, als restaurants de paella Cullera de Boix el menú diari varia d’un dia per l’altre, 7 menús per als 7 dies de la setmana.

Hortalisses variades

Hortalisses variades

Mantenir una dieta equilibrada i variada no és una tasca fàcil. És difícil no repetir plats al llarg de la setmana, ja que, si bé està clar que hi ha grups d’aliments que s’han de consumir cada dia, com fruita, verdura, làctics i hidrats de carboni, no s’especifica com s’han de consumir.

Ara bé, si sabem què és el que s’ha de menjar cada dia, es pot preparar una dieta millor i més variada. És evident que menjar cada dia la mateixa verdura no és la millor solució, sinó que s’ha d’optar per menjar un dia bledes, l’altre espinacs i l’altre, mongeta tendra. Si fem això, aconseguim una alimentació millor i seguim una dieta més equilibrada. A més de fer més agradables els àpats, eliminant la sensació de repetició.



Un menú diari a Cullera de Boix
Als restaurants Cullera de Boix la varietat és un principi que es té molt en compte, i per això es prepara cada setmana un menú diari diferent, de manera que s’obtenen 7 menús: un per a cada dia de la setmana.

En elaborar-los, es té en compte el fet de no repetir plats, justament, i de complir amb els requisits de consum diari de verdura, hidrats de carboni, làctics i fruita. A més a més, es potencien els productes de temporada i es pensa en cada cas com es poden elaborar els millors plats amb els aliments propis de cada època. L’únic que sempre es pot trobar al menú és un plat d’arròs, filosofia amb la qual van néixer els restaurants, ja fa més de 15 anys. D’aquesta manera, es contribueix a mantenir una alimentació saludable, equilibrada i variada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto