Consells de cuina La Vanguardia

Menú complet i variat, cada dia

Una alimentació sana es basa també en la varietat, per això, als restaurants de paella Cullera de Boix el menú diari varia d’un dia per l’altre, 7 menús per als 7 dies de la setmana.

Hortalisses variades

Hortalisses variades

Mantenir una dieta equilibrada i variada no és una tasca fàcil. És difícil no repetir plats al llarg de la setmana, ja que, si bé està clar que hi ha grups d’aliments que s’han de consumir cada dia, com fruita, verdura, làctics i hidrats de carboni, no s’especifica com s’han de consumir.

Ara bé, si sabem què és el que s’ha de menjar cada dia, es pot preparar una dieta millor i més variada. És evident que menjar cada dia la mateixa verdura no és la millor solució, sinó que s’ha d’optar per menjar un dia bledes, l’altre espinacs i l’altre, mongeta tendra. Si fem això, aconseguim una alimentació millor i seguim una dieta més equilibrada. A més de fer més agradables els àpats, eliminant la sensació de repetició.



Un menú diari a Cullera de Boix
Als restaurants Cullera de Boix la varietat és un principi que es té molt en compte, i per això es prepara cada setmana un menú diari diferent, de manera que s’obtenen 7 menús: un per a cada dia de la setmana.

En elaborar-los, es té en compte el fet de no repetir plats, justament, i de complir amb els requisits de consum diari de verdura, hidrats de carboni, làctics i fruita. A més a més, es potencien els productes de temporada i es pensa en cada cas com es poden elaborar els millors plats amb els aliments propis de cada època. L’únic que sempre es pot trobar al menú és un plat d’arròs, filosofia amb la qual van néixer els restaurants, ja fa més de 15 anys. D’aquesta manera, es contribueix a mantenir una alimentació saludable, equilibrada i variada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto