Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Nit de les Garnatxes amb Estrella

L'onzena edició compta amb la participació de la DO Conca de Barberà, maridatges, música i art

Nit de les garnatxes

Nit de les garnatxes Celler de Capçanes

Torna una nova edició de la Nit de les Garnatxes al Celler Capçanes, una trobada multidisciplinària on gaudir de maridatges i vins acompanyats de música i art. En aquesta onzena particular festa del vi del celler, podreu tastar els vins de trepat de la DO Conca del Barberà. Els quatre vins seleccionats per a la degustació són: Garnatxa Panal, Garnatxa Argila, Garnatxa Calissa i Garnatxa Llicorella.

Aquest acte, que aplega més de 1.000 persones, comptarà amb els maridatges dels restaurants Villa Retiro de Xerta i Les Moles d’Ulldecona. Ambdós establiments estan reconeguts amb una estrella Michelin i van reunir-se amb sommeliers per escollir les millors tapes. Els maridatges que finalment han escollit per a cada vi són:

  • Garnatxa Panal: Jeroni Castell, de Les Moles, ha escollit un cucurutxo de pebre vermell farcit de mousse d’anguila fumada i tomacó escalivat, ja que és la garnatxa més madura i afruitada.
  • Garnatxa Calissa: aquesta garnatxa és més delicada i té més aroma; així, doncs, Jeroni Castell ha optat per una tapa de cruixent de pollastre rostit.
  • Garnatxa Argila: té sabors i aromes complexes i forts i, per tant, Fran López, de Villa Retiro, ha hagut de tenir en compte tots els matisos per triar una tapa que s’hi adapti. La tapa que ha escollit és coca de ventresca de tonyina i salmó amb taronja i all negre.
  • Garnatxa Llicorella: la més fresca i característica del Priorat. Fran López ha optat per corder a baixa temperatura amb parmentier d’espècies.

El celler es convertirà el divendres 28 d’abril, a partir de les 13 h, en un espai festiu i cultural on gaudir d’exposicions artístiques i degustacions gastronòmiques i de vins mentre escolteu jazz i blues. De fet, la vetllada estarà amenitzada per un saxofonista i un jove artista pintarà en directe una de les seves obres. El preu de les entrades és de 28 € i l'esdeveniment coincideix, com cada any, amb la Fira de Vins de Falset.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: