Consells de cuina La Vanguardia

Ostres, ostres, ostres!

Tastos de luxe al Joël’s Oyster, al Mercat de la Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Joël's Oyster Boqueria

Sí, ostres! Però també cranc reial, llamàntol, llagostins, tàrtars de salmó i de tonyina i una selecció de caviar. La nova proposta gastronòmica del Mercat de la Boqueria, a Barcelona, s’ha especialitzat en el marisc de luxe, especialment en les ostres, que provenen de la producció de Jöel Dupuch, l’ostreïcultor més reconegut de França.

El Joël’s Oyster Bar és el segon projecte en comú dels xefs Romain Fornell i Òscar Manresa. És, per sobre de tot, una barra d’ostres al mig d’un dels mercats més concorreguts de la capital catalana, on destaca la fórmula de copa de vi amb dues ostres per menys de deu euros. Un pica-pica de luxe que es pot prendre a peu de mercat o en la barra interior.

El millor marisc
Però, alhora, també vol ser una petita illa de tranquil·litat enmig del brogit —disposa d’unes quantes taules al pis superior— per degustar el millor producte en la categoria de marisc. Aquest espai, de fet, reprodueix en la decoració les cabanyes de fusta que hi ha a Arcachon, la localitat francesa situada a la costa atlàntica on es produeixen les ostres que comercialitza l’establiment.

La carta de vins està formada exclusivament per vins blancs, caves i xampanys —disponibles també a copes—; unes quantes referències que aniran variant cada mes per oferir la possibilitat als clients habituals de tastar productes de cellers reconeguts a preus assequibles. L’establiment obre de dilluns a dissabte, d’11 a 19 h, però si ho preferiu poder fer una comanda i endur-vos les ostres a casa.

Joël’s Oyster Bar
Mercat de la Boqueria
Pl. de Sant Josep, 13. Barcelona
Tel. (ostres per emportar-se): 603 80 70 22

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto