Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Per què triomfa la col kale?

Us expliquem tots els secrets de l'èxit de la col arrissada

Col kale

Col kale Thinkstock

La col kale està de moda des que va començar a triomfar als Estats Units a causa de les grans propietats nutricionals que té. Encara no sabeu què és? Doncs no patiu, perquè no és res més que la col arrissada. I si només és una col, on rau el secret del seu èxit? Doncs en el fet que té més ferro que la carn de boví i més calci que la llet de vaca. Això l'ha convertit en una aliada estrella per a les persones veganes, ja que aporta la major part dels ingredients de molts productes d'origen animal.

A més, és baixa en calories i això la converteix en un gran ingredient per a tothom qui vol mantenir el seu pes. També té una gran quantitat d'antioxidants i fibra, cosa que afavoreix la digestió dels aliments.

Si voleu explotar al màxim les seves propietats, heu de saber que com més temps de cocció, més nutrients perd. Així que la millor opció és prendre-la liquada en forma de suc o batut i combinada amb altres fruites i verdures. Si trobeu el seu gust una mica fort, podeu reduir-ne l'amargor amb oli d'oliva. En tot cas, podeu preparar-la d'infinites maneres com crua en amanides, guisada o fins i tot fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: