Consells de cuina La Vanguardia

Per què triomfa la col kale?

Us expliquem tots els secrets de l'èxit de la col arrissada

Col kale

Col kale Thinkstock

La col kale està de moda des que va començar a triomfar als Estats Units a causa de les grans propietats nutricionals que té. Encara no sabeu què és? Doncs no patiu, perquè no és res més que la col arrissada. I si només és una col, on rau el secret del seu èxit? Doncs en el fet que té més ferro que la carn de boví i més calci que la llet de vaca. Això l'ha convertit en una aliada estrella per a les persones veganes, ja que aporta la major part dels ingredients de molts productes d'origen animal.

A més, és baixa en calories i això la converteix en un gran ingredient per a tothom qui vol mantenir el seu pes. També té una gran quantitat d'antioxidants i fibra, cosa que afavoreix la digestió dels aliments.

Si voleu explotar al màxim les seves propietats, heu de saber que com més temps de cocció, més nutrients perd. Així que la millor opció és prendre-la liquada en forma de suc o batut i combinada amb altres fruites i verdures. Si trobeu el seu gust una mica fort, podeu reduir-ne l'amargor amb oli d'oliva. En tot cas, podeu preparar-la d'infinites maneres com crua en amanides, guisada o fins i tot fregida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto