Per a principants, per a amants de les receptes tradicionals, per cuinar amb nens o per als atrevits que volen fer seva la frase 'Per Nadal, a la cuina tot s'ho val'. Així són alguns dels menús que obren el quart número de 'Receptes by CUINA', que arriba dissabte a quiosc amb 100 plats per a les festes més gastronòmiques de l'any. A més de la presència habitual de Carme Ruscalleda, la revista té un altre gran protagonista, el cuiner Marc Ribas, que ens ha preparat un menú nadalenc diferent, amb receptes fetes amb ingredients de proximitat. La publicació no s'oblida dels aperitius, les mossegades que obren els àpats de festa. Ni tampoc de les postres, que arriben de la mà del pastisser Jordi Bordas, que proposa endolcir els àpats amb un tortell de cacau, un sorbet de cava i un torró de Xixona i curri.
També hi trobareu les pizzes d'autor que ha estrenat el restaurant Nonna Maria de Barcelona, els entrepans més originals, trucs per estalviar temps a la cuina o receptes de broquetes, una bona opció si teniu convidats o per a un àpat informal. A més, us expliquem les últimes novetats gastronòmiques, amb els locals que no heu de deixar de visitar.
Si sou dels que voleu sorprendre els comensals amb propostes saludables i originals, no us podeu perdre aquesta revista.
Podeu adquirir-la a partir de dissabte als quioscos per 4,95 €.