El segon número de Receptes by CUINA arriba al quiosc amb les millors receptes i les millors propostes per gaudir de la bona cuina a l'aire lliure. Tant si sou amants dels pícnics i les barbacoes com si el que busqueu són idees per passar la calor de l'estiu, a les 130 pàgines de la revista trobareu una cinquantena de receptes per a tots els gustos que segur que us encantaran.
Comencem fent la volta al món en clau mediterrània, amb receptes d'arreu del planeta reinventades per adaptar-les als gustos d'aquí: unes postres delicioses amb iogurt grec, una hamburguesa de salmó, una amanida de 'noodles'... I tot seguit us proposem els millors esmorzars per començar el dia amb energia abans d'anar al mercat per comprar els productes frescos per preparar l'àpat.
Amb els dits!
L'estiu és la millor època per fer un àpat informal, i, per això, al número 2 de Receptes by CUINA hem reservat un espai per al 'finger food', és a dir, les tapes i aperitius que podem menjar amb els dits, assaborint ingredients tan diversos com inesperats. També us donem deu idees per treure tot el partit a l'hortalissa més desitjada de l'estiu, el tomàquet, i ens refresquem amb els gelats més bons.
A més de les receptes especials per gaudir del pícnic, també hem reservat un espai a un altre dels plats estrella de l'esitu, l'arròs, i us expliquem com preparar llimonades originals.
Propostes per a l'estiu
Les receptes són les protagonistes indiscutibles de Receptes by CUINA, però també volem que disposeu de les millors propostes per gaudir de la gastronomia dins i fora de casa. Una escapada a Austràlia? Còctels originals que van més enllà del mojito? Restaurants que no us podeu perdre? Els deu millors llocs per muntar un pícnic inoblidable? Tot això i molt més ho trobareu a Receptes by CUINA!