Consells de cuina La Vanguardia

Santa Burg s’instal·la a l’Eixample de Barcelona

El nou establiment arriba amb novetats gastronòmiques a la carta

Santa Burg

Santa Burg

L’hamburgueseria del xef Alain Guiard és un restaurant amb personalitat pròpia i aires de ‘steakhouse’ on els amants de la carn troben tot allò que necessiten. Santa Burg va néixer l’any 2011 al barri de Sants-Les Corts de Barcelona i obrirà, pròximament, un nou establiment a l’encreuament entre els carrers València i Pau Claris.

El nou local de l’Eixample no serà una reproducció exacta de l’original, sinó que anirà un pas més enllà: la carn de vaca ‘dry aged’ seguirà essent la protagonista de la cuina d’aquest restaurant, però a partir d’ara també ho farà amb propostes de forquilla i ganivet. D’ara en endavant, Santa Burg donarà valor als migdies amb una fórmula especial que es veurà reflectida a la seva carta. Així, el xef presenta novetats com l’‘steak tartar’, el tendó ‘light’ o el ‘lobster roll’, plats maridables amb còctels d’autor i elaborats amb la millor carn.

Santa carn!
El producte suprem de l’hamburgueseria segueix sent la carn de vaca, procedent –com la resta de varietats– del proveïdor Soler Capella. A la carta, però, s’hi afegeixen noves propostes per compartir entre les quals destaquen les amanides Santa Apple i Santa Tarraco, els nachos amb salsa de xili amb formatges cheddar i taleggio fosos amb guacamole, els tacos d’ànec o els ‘nuggets’ marinats amb llimona.

No obstant això, les hamburgueses i els seus complements segueixen presents a la carta amb les fórmules prefixades i amb tots els detalls idonis per completar aquest plat: la carn, el pa –també de recepta local– i els condiments. A més, cadascú pot idear la seva hamburguesa i escollir entre cinc pans, sis tipus de carn i més de quinze complements.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

20-21 gen

Festa de Sant Antoni d’Alcanar 2018

La festivitat de Sant Antoni se celebra a Alcanar el cap de setmana posterior al 17 de gener. Un dels esdeveniments...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto