Què cuinar La Vanguardia

Sopars d'Agost al Grec

Vetllades gastronòmiques i culturals als jardins de Montjuïc

Daus de bacallà amb tempura i salsa tare

Daus de bacallà amb tempura i salsa tare

Atenció, perquè d'aquí a un mes no hi podreu anar. Només aquest mes, i coincidint amb les nits en què hi ha funció, la deliciosa terrassa del Teatre Grec de Barcelona obre per als espectadors del festival que vulguin fer un mos abans de veure l'obra o el concert. I l'encant dels sopars d'enguany no es deu només al privilegi de sopar al bell mig d'aquell jardí noucentista amb vista sobre la ciutat. La gastronomia hi té, aquesta temporada, un paper més rellevant que en edicions anteriors. Aquest encert es deu a l'aliança entre el Café Belgrado, de Sant Cugat del Vallès, i els caves Gramona, que aquest estiu comparteixen les taules d'aquell racó de Montjuïc.

Si les vetllades gastronòmiques i culturals del Café Belgrado ja l'havien fet famós més enllà del seu municipi d'origen, els sopars d'aquest estiu confirmen l'afinitat de la seva cuina amb la resta d'expressions artístiques. A la carta del restaurant pop up del Grec us proposen plats tan moderns i alhora tan basats en el producte com la flor de carbassó farcida de tapenade i pesto vermell, els ous amb parmentier i sobrassada napada amb mel de canya, els daus de bacallà amb tempura i salsa tare o el caneló de rostit amb salsa de foie i xiitake. Són plats d'essència mediterrània que miren de reüll diverses cuines internacionals.

Els maridatges els aporta Gramona. En aquest cas, podreu degustar-hi quatre vins tranquils: els ecològics La Maca 2015 (macabeu) i Pinoteamo 2015 (homenatge a les varietats pinot), i els primers biodinàmics de la casa, Mart 2016 (xarel·lo vermell) i Bru 2014 (pinot noir). Les postres les podeu maridar amb el Vi de Glass criança Gewürztraminer 2008.

Per accedir al Café Belgrado del Grec heu de disposar de l'entrada del festival que hi tingui lloc aquella nit. El preu mitjà és de 30 €. Us aconsellem que reserveu el sopar abans (el telèfon de reserves és el 682 77 62 99 i l'e-mail és reserves@cafebelgradoesgrec.com).

Més informació:
http://www.cafebelgradoesgrec.com/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto