Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors restaurants d'arròs de Catalunya i el País Valencià

Des de Llançà fins a Petrer, us proposem 14 restaurants on podreu menjar un bon arròs!

CUINA.CAT

10/02/2018

És igual si fa fred o calor, si plou, neva o fa sol... Sempre és bona època per atipar-se d'arròs i deixar passar les hores. Recorrem la costa catalana i la del País Valencià de nord a sud a la recerca dels restaurants que han convertit l'elaboració d'aquest producte en tot un art.

Els Pescadors

Els Pescadors

Els Pescadors

Situat al port de Llançà, la família de restauradors Fernández-Punset va convertir aquesta antiga taverna en el restaurant de creació gastronòmica que és actualment. Aposten per una cuina natural i marinera, feta amb producte de proximitat i amb especial cura pels arrossos.

  • Castellar, 41. Llançà (Alt Empordà)
  • Tel. 972 38 01 25
  • www.restaurantelspescadors.com
  • Preu: 40-70 €
  • Horari: De dilluns a diumenge, de 12.30 a 15.45 h i de 19.30 a 22.45 h
Sol Blanc

Sol Blanc

Sol Blanc

Trobem aquest restaurant en un mas entre arrossars, cosa que ja ens dona una idea de l'estreta relació entre producte i entorn. Compta amb hort i corral propis. La carta es renova constantment i sempre presenta diverses propostes basades en l'arròs de Pals.

  • Barri Molinet, 14. Pals (Baix Empordà)
  • Tel. 972 66 73 65
  • www.restaurantsolblanc.com
  • Preu: 40-70 €
  • Horari: De dijous a dilluns, de 13 a 15.30 h i de 20 a 22.15h. Tancat per vacances fins a l'1 de març.
Els Tinars

Els Tinars

Els Tinars

El restaurant Els Tinars es postula com un punt d'equilibri entre tradició i modernitat. Els amants de l'arròs no us podeu perdre el seu arròs sec amb salsitxa, botifarra negra i allioli suau!

  • Ctra. de Sant Feliu a Girona, km 7,2. Llagostera (Gironès).
  • Tel. 972 83 06 26
  • www.elstinars.com
  • Preu: 35-75 €
  • Horari: De dimarts a dissabte, de 13 a 15.45 h i de 20 a 22.45 h. Diumenges, de 20 a 22.45 h.
La Barraca

La Barraca

La Barraca

A primera línia de mar i amb una vista immillorable sobre la costa barcelonina, aquest és un restaurant amb ànima plenament arrossera. Hi podeu tastar des d'una paella marinera amb peix de llotja, musclos i calamars fins a un arròs de muntanya amb xai, pollastre, botifarra i carxofes.

  • Pg. Marítim de la Barceloneta, 1. Barcelona
  • Tel. 93 224 12 53
  • www.tribuwoki.com
  • Preu: 35-75 €
  • Horari: De dimarts a dissabte, de 13 a 15.45 h i de 20 a 22.45 h. Diumenges, de 20 a 22.45 h.

 

Can Solé

Can Solé

Can Solé

Can Solé aposta amb orgull i sense complexos per una cuina mediterrània clàssica, partint del lema "Si una cosa és deliciosa, per què cal canviar-la?". Podeu triar entre una oferta de (atenció) 18 plats d'arròs diferents!

  • Carrer Sant Carles, 4. Barcelona
  • Tel. 93 221 50 12
  • www.restaurantcansole.com
  • Preu: 40-60 €
  • Horari: De dimarts a dijous, de 13 a 16 h i de 20 a 23 h. Divendres i dissabtes, de 13 a 16 h i de 20.30 a 23 h. Diumenge, de 13 a 16 h.
La Mar Salada

La Mar Salada

La Mar Salada

La Mar Salada és un restaurant mariner en el sentit més pur del terme. En primer lloc, perquè és ben a prop del mar. En segon lloc, perquè és pràcticament al costat de l'edifici de la Llotja, d'on prové bona part del seu producte.

  • Pg. de Joan de Borbó, 58-59. Barcelona
  • Tel. 93 221 21 27
  • www.lamarsalada.cat
  • Preu: 20-40 €
  • Horari: De dilluns a divendres, de 13 a 16 h i de 20 a 23 h (dimarts, tancat). Dissabtes i diumenges, de 13 a 23 h.
El Suquet de l'Almirall

El Suquet de l'Almirall

El Suquet de l'Almirall

Ubicat també a pocs metres de la Llotja, aquest restaurant parteix d'una filosofia ben senzilla i alhora efectiva i exitosa: fer receptes marineres al port de Barcelona. Ofereix diversos plats d'arròs, entre els quals destaca molt especialment la paella DO Barceloneta.

  • Pg. de Joan de Borbó, 65. Barcelona
  • Tel. 93 221 62 33
  • www.suquetdelalmirall.com
  • Preu: 35-50 €
  • Horari: De dimarts a dissabte, de 13 a 16 h i de 20 a 23 h. Diumenge nit i dilluns migdia, tancat.
7 Portes

7 Portes

7 Portes

Sens dubte, uns dels establiments clàssics de la capital catalana, fundat l'any 1836. Però el 7 Portes no és només història de la ciutat, sinó també present, com ho demostra la seva acurada i completa carta, on podrem trobar una àmplia varietat d'arrossos i paelles.

  • Pg. d’Isabel II, 14. Barcelona
  • Tel. 93 319 30 33
  • www.7portes.com
  • Preu: 35-45 €
  • Horari: Cada dia, de 13 a 1 h
Can Bosch

Can Bosch

Can Bosch

Aquest antic bar de pescadors ubicat en plena Costa Daurada té una estrella Michelin des de l'any 1984. És el premi a una cuina honesta amb la tradició (sense renunciar a la modernitat) i que rep del mar bona part del seu producte.

  • Rambla de Jaume I, 19. Cambrils (Baix Camp)
  • Tel. 977 36 00 19
  • www.canbosch.com
  • Preu:45-85 €
  • Horari: Tancat diumenge nit i dilluns tot el dia
El Barquet

El Barquet

El Barquet

Un altre local familiar i amb orígens humils que ha sabut reinventar-se. Hi trobareu una cuina tradicional i sense pretensions, molt arrelada a l'entorn i a la seva història. Podeu triar entre diversos menús.

  • Gasòmetre, 16. Tarragona
  • Tel. 977 24 00 23
  • www.restaurantbarquet.com
  • Preu: 30-45 €
  • Horari: Migdies, de dilluns a dissabte, de 13 a 15.30 h. Nits, de dimarts a dijous. de 20.30 a 22 h, i divendres i dissabtes, de 21 a 22.30 h.
Casa Carmina

Casa Carmina

Casa Carmina

Arribem a València per la porta gran. Aquí hi trobareu una bona varietat d'arrossos secs (de marisc, de sípia amb carxofes, amb llamàntol...) i caldosos (amb fesols i naps, rap i bolets...). Important: si voleu una paella valenciana, cal encarregar-la prèviament.

  • Embarcadero, 4. El Saler (ciutat de València)
  • Tel. 96 183 02 54
  • www.casacarmina.es
  • Preu: 30-35 €
  • Horari: De dimecres a diumenge, de 13.30 a 18 h
Duna

Duna

Duna

Al restaurant Duna tindreu l'oportunitat de gaudir d'un arròs enmig del parc natural de l'Albufera de València. Són uns especialistes en arròs, i n'ofereixen fins a cinquanta varietats!

  • Autovia València-El Saler. Parc Natural de l’Albufera. València
  • Tel. 96 183 04 90
  • www.arroceriaduna.es
  • Preu: 20-50 €
  • Horari: cada dia, de 10 a 17h. Divendres i dissabte, de 20.30 a 22.30 h.
El Tresmall

El Tresmall

El Tresmall

Restaurant especialitzat en tota mena d'arrossos i productes marítims, que provenen en bona mesura de la Llotja de Dénia. Té una oferta gastronòmica de qualitat i flexible, apta per a totes les butxaques.

  • Riu de Gallinera, s/n. Dénia (Marina Alta)
  • Tel 96 647 50 40
  • www.eltresmall.com
  • Preu: 20-50 €
  • Horari: A l’hivern, obert cada migdia menys dimarts i dissabtes a la nit. A l’estiu, obert migdia i nit cada dia.
La Sirena

La Sirena

La Sirena

Defineixen la seva proposta com a "tradicional i d'avantguarda comprensible". El resultat és una cuina que tria i tracta molt bé el producte i que recull amb mestria la tradició gastronòmica de la regió i el país.

  • Av. de Madrid, 14. Petrer (Vinalopó Mitjà)
  • Tel. 96 537 17 18
  • www.lasirena.net
  • Preu: 40-60 €
  • Horari: De dimarts a dissabte, de 12.30 a 16.30 h i de 20.30 a 00 h. Diumenge, de 12.30 a 16.30 h. Dilluns, tancat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: