Consells de cuina La Vanguardia

Torna el concurs de receptes de Bonpreu Esclat

Del 8 de maig a l'11 de juny podeu presentar les vostres propostes!

Pèsols negres amb cansalada, la recepta guanyadora de 2016

Pèsols negres amb cansalada, la recepta guanyadora de 2016 Food Photos / Cristina Rivarola

El 18è Concurs de Receptes de Bonpreu i Esclat es posa en marxa el 8 de maig amb una edició carregada de novetats i, com sempre, de premis d'allò més interessants. El concurs, organitzat amb la col·laboració de CUINA, s'ha convertit en una cita ineludible d'aquestes dates, i, enguany, us animem a participar-hi per descobrir les novetats i els premis que us podeu endur.

Des del 8 de maig i fins a l'11 de juny podeu presentar les vostres propostes al web www.bonpreuesclat.cat. Hi trobareu les instruccions detallades i les bases del concurs, a més de tota la informació dels premis i el procediment de selecció dels guanyadors.

Tres categories

Les receptes presentades a l'edició d'enguany del concurs podran optar a guanyar en alguna de les tres categories: saludable, saludable més innovadora i saludable votada pel públic. Perquè enguany, com a novetat destacada, tothom podrà triar la seva recepta preferida. 

La recepta saludable i la saludable més innovadora la triarà un jurat format pel cuiner Nandu Jubany, la nutricionista Meritxell Bansell i el director de la revista CUINA, Josep Sucarrats. Els guanyadors de les tres categories obtindran un menú de degustació per a dues persones al restaurant Can Jubany i un paquet que inclou 200 € a la guardiola de la targeta client de Bonpreu i Esclat, una subscripció anual a la revista CUINA, una vaixella del Born de 1714 (18 peces de porcellana) i la col·lecció 'Tota la cuina catalana de la A a la Z', de 7 volums.

Vot popular

El vot del públic tindrà molta importància a l'edició d'enguany del concurs, ja que triarà la recepta guanyadora d'una de les categories. A més del premi per al guanyador, les 20 receptes més votades pel públic també tindran premi: 100 € a la guardiola de la targeta client de Bonpreu i Esclat i un lot de productes saludables Bonpreu i Esclat. I això no és tot, els votants també optaran a guanyar premis molt interessants, de manera que tant participar com votar en el concurs us pot donar molts premis!

Recordeu que podeu presentar les vostres receptes del 8 de maig a l'11 de juny a www.bonpreuesclat.cat. Un cop tancat el termini de presentació s'iniciarà el de votació, ja us en mantindrem degudament informats. Sort! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto