Què cuinar La Vanguardia

Torna el concurs de receptes de Bonpreu Esclat

Del 8 de maig a l'11 de juny podeu presentar les vostres propostes!

Pèsols negres amb cansalada, la recepta guanyadora de 2016

Pèsols negres amb cansalada, la recepta guanyadora de 2016 Food Photos / Cristina Rivarola

El 18è Concurs de Receptes de Bonpreu i Esclat es posa en marxa el 8 de maig amb una edició carregada de novetats i, com sempre, de premis d'allò més interessants. El concurs, organitzat amb la col·laboració de CUINA, s'ha convertit en una cita ineludible d'aquestes dates, i, enguany, us animem a participar-hi per descobrir les novetats i els premis que us podeu endur.

Des del 8 de maig i fins a l'11 de juny podeu presentar les vostres propostes al web www.bonpreuesclat.cat. Hi trobareu les instruccions detallades i les bases del concurs, a més de tota la informació dels premis i el procediment de selecció dels guanyadors.

Tres categories

Les receptes presentades a l'edició d'enguany del concurs podran optar a guanyar en alguna de les tres categories: saludable, saludable més innovadora i saludable votada pel públic. Perquè enguany, com a novetat destacada, tothom podrà triar la seva recepta preferida. 

La recepta saludable i la saludable més innovadora la triarà un jurat format pel cuiner Nandu Jubany, la nutricionista Meritxell Bansell i el director de la revista CUINA, Josep Sucarrats. Els guanyadors de les tres categories obtindran un menú de degustació per a dues persones al restaurant Can Jubany i un paquet que inclou 200 € a la guardiola de la targeta client de Bonpreu i Esclat, una subscripció anual a la revista CUINA, una vaixella del Born de 1714 (18 peces de porcellana) i la col·lecció 'Tota la cuina catalana de la A a la Z', de 7 volums.

Vot popular

El vot del públic tindrà molta importància a l'edició d'enguany del concurs, ja que triarà la recepta guanyadora d'una de les categories. A més del premi per al guanyador, les 20 receptes més votades pel públic també tindran premi: 100 € a la guardiola de la targeta client de Bonpreu i Esclat i un lot de productes saludables Bonpreu i Esclat. I això no és tot, els votants també optaran a guanyar premis molt interessants, de manera que tant participar com votar en el concurs us pot donar molts premis!

Recordeu que podeu presentar les vostres receptes del 8 de maig a l'11 de juny a www.bonpreuesclat.cat. Un cop tancat el termini de presentació s'iniciarà el de votació, ja us en mantindrem degudament informats. Sort! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto