Consells de cuina La Vanguardia

Torna el concurs de receptes per a bloguers del Dia CUINA

Envieu a redaccio@cuina.cat el vostre plat amb llonganissa

Durant la diada es rosteixen dues peces de porc

Durant la diada es rosteixen dues peces de porc

Ja és tota una tradició entre els bloguers gastronòmics, i, fidels a la nostra cita, obrim la convocatòria per participar en el concurs de receptes per a bloguers que CUINA organitza en el marc de Porc i Cervesa. Fira Gastronòmica, de Manlleu, que tindrà lloc el 23 de setembre. Per participar en el concurs, només cal que ens feu arribar una recepta que tingui la llonganissa com a ingredient (parlem de llonganissa com s'entén a la IGP Llonganissa de Vic, l'àrea que comprèn Manlleu; en altres zones s'anomena 'llonganissa seca', 'xolís', etc.). Podeu fer plats de tota la vida, ben originals i saludables. El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 15 de setembre. Ens podeu enviar les vostres receptes a redaccio@cuina.cat

L'equip del CUINA triarem les receptes finalistes i, entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà les tres guanyadores, una per cada categoria: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable. Els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen una visita guiada a la granja Les Basses i un àpat al restaurant Sambucus. A la tarda, durant els actes de Porc i Cervesa. Festa Gastronòmica, que se celebraran a la plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), es donaran a conèixer els tres guanyadors i es farà el lliurament de premis.

El premi de la categoria 'Recepta creativa/original' consisteix en un àpat per a dues persones a La Porca, a Barcelona.

El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un un lot de llonganissa cedit per Casa Sendra.

El premi de la categoria 'Recepta saludable' és un lot de cerveses artesanes.
 

Dia gastronòmic a Manlleu

Si sou més de menjar que de cuinar, el Dia CUINA també us espera. La festa Porc i Cervesa. Fira Gastronòmica de Manlleu és un no parar d’activitats al voltant d’un dels productes més lligats a Osona i d’una beguda que, darrerament, està de moda. Podreu conèixer embotits i cerveses selectes gràcies a la fira d’artesans, on es podran fer tastos, maridatges i aprendre consells de cuina. A més, hi haurà un mercat de productes de proximitat i una matança del porc, una tradició actualment molt restringida. Durant la diada se'n rostiran dues peces i a mitja tarda se’n podrà tastar la carn. 

Com a novetat, enguany el Dia CUINA serà el marc en què tindrà lloc el Primer Concurs de Llonganissa Tradicional de Catalunya per escollir quina és la millor del país.

 

Finalistes

Ja tenim els finalistes del Concurs de Receptes per a Bloguers del dia CUINA. Els bloguers finalistes són:

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto