Què cuinar La Vanguardia

Tot a punt per al Fòrum Gastronòmic de Girona

Del 19 al 21 de novembre els millors cuiners del país es reuneixen a Girona i oferiran tallers per a tothom!

Imatge de l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona

Imatge de l'anterior edició del Fòrum Gastronòmic de Girona

Ja està tot a punt per a una nova edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, una de les cites gastronòmiques indispensables per als professionals i els amants de la bona cuina. Enguany, durant els tres dies del Fòrum, no només coneixerem quin és el Plat Favorit dels Catalans, sinó que el públic tindrà l’oportunitat d’assistir als tallers i les demostracions a càrrec d’alguns dels cuiners i rebosters més importants del nostre país.

Només cal donar un cop d’ull al programa per adonar-se que caldrien més dies per poder gaudir de tot el que ofereix el Fòrum Gastronòmic de Girona. A més de l’entrada general (10 euros la d’un dia, i 15 euros la dels tres dies), que dóna accés al recinte i a les activitats gratuïtes de l’Auditori i de l’Àgora, podeu inscriure-us als tallers, que tenen un preu de 20 euros.

 

Per a tots els gustos

La primera jornada del Fòrum, els tallers són ben dolços. Primer, Lluïs Costa, de la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palautordera, n’oferirà un dedicat als coissants i després Javier Caballero, Xano Seguer i Jordi Butrón, de l’Espai Sucre, faran una classe on explicaran i aplicaran la filosofia de l’Essence-The Sweet Experience.

Altres tallers de la primera jornada aniran a càrrec d’Issac McHale, del The Clove Club de Londres, la sommelier Ester Bachs i Marcos Cerqueiro del restaurant Abastos 2.0 de Santiago de Compostela.

I aquest és només un exemple dels tallers del primer dia! Cada dia, el Fòrum Gastronòmic de Girona presentarà les primeres espases de la cuina d’arreu del territori perquè comparteixin els seus coneixements i les seves experiències amb el públic.

Podeu consultar tots els tallers disponibles i comprar les entrades de manera anticipada al web del Fòrum Gastronòmic de Girona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto