Pèsols, alls tendres, cogombres, maduixes, ous, pizzes, bacallà... La primavera porta un esclat de color i de sabor a la cuina i perquè en gaudiu al màxim hem omplert el número 5 de Receptes by CUINA amb les millors receptes amb productes de temporada. Per començar, us oferim set menús per degustar la nova estació, amb propostes tan bones com una crep de carbassa, alvocat i germinats, o l'ou a la cocota amb bolets de primavera i tòfona negra.
A més, hem recollit algunes de les receptes de pasta més bones per garantir-vos l'èxit a taula i hem anat al mercat per fer plats amb els ingredients més frescos. Fins i tot, si se us ha espatllat la cuina o si simplement us ve de gust menjar fred, al número 5 de Receptes by CUINA trobareu receptes que es poden fer sense encendre els fogons!
Els últims calçots
Tot i que la temporada de calçots ja està pràcticament enllestida, no us perdeu les millors propostes per aprofitar les últimes peces que trobareu al mercat, i si sou dels qui us encanta el menjar per emportar-vos, hem recollit quatre receptes de tàper que us serviran no només per endur-vos el menjar a la feina, sinó també per gaudir d'un bon pícnic a l'aire lliure.
Aquestes són només algunes de les propostes que trobareu al número 5 de Receptes by CUINA, que ja us espera al quiosc!