Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a fondre al bany maria o al microones la cobertura de xocolata. Vigileu que no passi dels 45 ºC, que es crema.
  2. Una vegada fosa, tireu-ne 2/3 parts al damunt d’un marbre i aneu-la remenant d’un costat cap a l’altre perquè es refredi. Ha de quedar lleugerament tèbia. Tot seguit, torneu-la a posar en el bol on hi ha la resta de la cobertura i remeneu-ho. Hauria d’estar al voltant dels 32 ºC.
  3. Al damunt d’un paper sulfuritzat, poseu petites cullerades de cobertura de xocolata. Al damunt, poseu-hi la fulla de menta i torneu a posar-hi un xic més de cobertura fosa. Poseu de nou un paper sulfuritzat al damunt i premeu-ho delicadament perquè la cobertura es distribueixi per tota la fulla. Deixeu-ho refredar en un lloc fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto