Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'ajoblanco: peleu els alls i deixeu-los ben nets. Escaldeu-los 3 vegades.
  2. Peleu el meló i trossegeu-lo. Barregu-lo amb la resta d'ingredients i tritureu-ho.
  3. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 h. En acabat, torneu-ho a triturar i coleu-ho pel tamís pressionant-lo molt. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Per als llagostins: peleu les cues dels llagostins i coeu-los en aigua i sal. Refresqueu-los ràpidament.
  5. Per al brou de llagostí: afegiu aigua mineral als caps i les pells que hem retirat dels llagostins. Bulliu-ho 5 min.
  6. Coleu-ho, afegiu-hi aigua mineral i bulliu-ho 5 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  7. Per a les xips d'all: feu làmines ben fines d'all i fregiu-les.
  8. Decanteu-ho sobre paper absorbent i reserveu-ho.
  9. Per a la guarnició de meló: talleu unes làmines rectangulars de meló i envaseu-les al buit. En el moment de servir-les, talleu-les en macedònia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: