Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, talleu-les en quatre parts. Talleu el pernil a làmines.
  2. Netegeu bé tots els enciams, escorreu-los per separat, si pot ser amb la centrifugadora. Barregeu-los.
  3. Per a la vinagreta: barregeu tots els ingredients i passeu-los, immediatament després, per la batedora.
  4. A l’hora d’acabar el plat, salteu les carxofes en una paella amb oli i sal. Quan estigueu a punt d’acabar, incorporeu-hi una punta de pebre.
  5. Muntatge: en el centre del plat, poseu-hi 4 trossos de carxofa. A sobre, l’enciam amanit amb la vinagreta, 4 trossos més de carxofa i el pernil de gla. Acabeu-ho posant-hi una mica més d’enciams.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: