Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’oli d’alfàbrega: poseu en un recipient l’oli amb l’alfàbrega picada i deixeu-ho macerar 1 h.
  2. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i talleu-los a dauets.
  3. Macereu 30 min els tomàquets amb una cullerada de l’oli d’alfàbrega.
  4. Peleu els cogombres i talleu-los a làmines fines. Col·loqueu-les en un escorredor i saleu-les.
  5. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.

MUNTATGE

  1. Al centre del plat, col·loqueu els tomàquets i, al voltant, formant les fulles, les làmines de cogombre, assecades amb paper de cuina. 
  2. Al centre dels tomàquets, poseu les olives picades.
  3. Amb l’oli restant, amaniu els cogombres i salpebreu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto