Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’oli d’alfàbrega: poseu en un recipient l’oli amb l’alfàbrega picada i deixeu-ho macerar 1 h.
  2. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i talleu-los a dauets.
  3. Macereu 30 min els tomàquets amb una cullerada de l’oli d’alfàbrega.
  4. Peleu els cogombres i talleu-los a làmines fines. Col·loqueu-les en un escorredor i saleu-les.
  5. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.

MUNTATGE

  1. Al centre del plat, col·loqueu els tomàquets i, al voltant, formant les fulles, les làmines de cogombre, assecades amb paper de cuina. 
  2. Al centre dels tomàquets, poseu les olives picades.
  3. Amb l’oli restant, amaniu els cogombres i salpebreu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto