Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’oli d’alfàbrega: poseu en un recipient l’oli amb l’alfàbrega picada i deixeu-ho macerar 1 h.
  2. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors i talleu-los a dauets.
  3. Macereu 30 min els tomàquets amb una cullerada de l’oli d’alfàbrega.
  4. Peleu els cogombres i talleu-los a làmines fines. Col·loqueu-les en un escorredor i saleu-les.
  5. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les.

MUNTATGE

  1. Al centre del plat, col·loqueu els tomàquets i, al voltant, formant les fulles, les làmines de cogombre, assecades amb paper de cuina. 
  2. Al centre dels tomàquets, poseu les olives picades.
  3. Amb l’oli restant, amaniu els cogombres i salpebreu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto