Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu els espàrrecs i feu-los a la planxa. 
  2. Amaniu el maduixot amb oli i vinagre i deixeu-lo reposar 1 h. 
  3. Talleu el tomàquet a trossos petits, i, l’escarola, fina. 
  4. Feu una vinagreta amb 5 parts d’oli, 1 de vinagre i sal. 
  5. Per a la lasanya: talleu tres rodanxes de poma d’uns 2 mm. Sobreposeu-les farcint-ho amb ceba i foie (la primera i l’última capa, de poma). Coeu-ho al forn 5 min a 150 ºC. 
  6. Poseu-hi sucre per sobre i caramel·litzeu-ho amb un cremador. Col·loqueu-hi pel damunt el formatge. 
  7. Per als garapinyats: poseu una paella al foc amb sucre, pinyons i aigua. Aneu-ho remenant a foc molt lent fins que s’hagi begut l’aigua i el sucre s’enganxi als pinyons. Deixeu-ho refredar sobre un drap estès. 
  8. Amaniu el tomàquet amb la vinagreta i poseu-lo en un plat. Al costat, col·loqueu-hi l’escarola, i, a sobre, les favetes i els garapinyats. Col·loqueu el meló al davant fent dos llaços, i, a l’interior, mig maduixot i canonge. Al costat, col·loqueu-hi els espàrrecs, i, al damunt, la lasanya. A sobre del formatge aboqueu-hi mel. Acabeu-ho amb la flor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: