Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu les fulles d’enciam variat i els créixens. Renteu els tres tomàquets, elimineu-ne el peduncle i talleu-los a rodanxes.
  2. Talleu el gra d’all per la meitat i fregueu-hi un bol.
  3. Per a la vinagreta: peleu la fruita seca, reserveu-ne un grapat i piqueu la resta, finament, amb un ganivet. Poseu-ho al bol que heu fregat amb l’all. Afegiu-hi sal i pebre, la mel, la mostassa i el vinagre.
  4. Barregeu-ho molt bé, amb unes varetes, i afegiu-hi, a poc a poc, l’oli d’oliva, mentre ho aneu remenant.
  5. Col·loqueu en un plat unes rodanxes de tomàquet i, a sobre, unes fulles d’enciam i créixens. Afegiu-hi els brots variats i la fruita seca reservada.
  6. Amaniu-ho amb la vinagreta de fruita seca i serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: