Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelatina: feu bullir tots els ingredients junts, afegint-hi el perfum de taronja al final. Estireu-ho en una safata ben fina i congeleu-ho. Talleu rectangles fins de pasta de gelatina. 
  2. Per a la vinagreta de cítrics: mescleu 60 ml d’oli d’oliva, 10 ml de vinagre, un polsim de sal i la pela de llimona i taronja tallades a daus petits. Peleu els llagostins trinxeu-los i amaniu-los amb oli, sal, pebre i vinagre de cava. Coeu-los al bany maria amb oli, 8 min, sense que arribi a bullir l’aigua. Deixeu-los al punt. 
  3. Amaniu-los amb una mica de vinagreta de cítrics i enrotlleu-los amb la pasta de gelatina.
  4. Muntatge: serviu-los en un plat pla acompanyats de la barreja d’enciams amb la vinagreta de cítrics.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: