Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i ratlleu les pastanagues. Com que el ratllador de vegades pot ser complicat de fer anar, és millor que aquest pas el faci un adult. Peleu la poma i talleu-la a dauets.
  2. Ruixeu la pastanaga i els dauets de poma amb una mica de suc de llimona, perquè no s’ennegreixi.
  3. Ratlleu el gruyère i barregeu-lo bé amb les pastanagues, les llenties i la poma.
  4. Diluïu la mostassa en gra amb l’oli i amaniu-hi el plat abans de servir-lo.

El consell

Aquesta amanida també pot quedar deliciosa si hi afegiu una mica d’arròs.

Les llenties pardines són les que queden més bé per fer les amanides de llegums, però també podeu preparar la recepta amb llenties normals.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto