Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans coeu els peus de porc en una olla amb aigua i el ramet d’herbes 3 h. Desosseu-los quan siguin tebis i deixeu-los refredar a la nevera. 
  2. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu l’oli d’oliva, el vinagre i la mostassa. Tritureu-ho i reserveu-ho. Feu un allioli fluix (o una maionesa d’all) amb oli, all i pebre. En una paella antiadherent, feu enrossir a foc molt lent els peus de porc (tallats a rodelles d’un dit de gruix) amb molt poc oli, fins que siguin cruixents. 
  3. Fregiu les patates pelades i tallades a rodelles de 3 mm fins que quedin ben cruixents. Quan siguin cuites poseu-hi a sobre una cullerada d’allioli. Gratineu-ho. 
  4. Muntatge: amaniu els enciams i poseu-los al mig del plat. Al voltant poseu-hi els peus de porc cruixents. Afegiu-hi una cullerada de vinagreta de mostassa per sobre. Al costat poseu-hi les patates gratinades amb l’allioli. Acabeu-ho amb el manat de ceba i alls.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: