Preparació
- El dia abans coeu els peus de porc en una olla amb aigua i el ramet d’herbes 3 h. Desosseu-los quan siguin tebis i deixeu-los refredar a la nevera.
- Per a la vinagreta de mostassa: barregeu l’oli d’oliva, el vinagre i la mostassa. Tritureu-ho i reserveu-ho. Feu un allioli fluix (o una maionesa d’all) amb oli, all i pebre. En una paella antiadherent, feu enrossir a foc molt lent els peus de porc (tallats a rodelles d’un dit de gruix) amb molt poc oli, fins que siguin cruixents.
- Fregiu les patates pelades i tallades a rodelles de 3 mm fins que quedin ben cruixents. Quan siguin cuites poseu-hi a sobre una cullerada d’allioli. Gratineu-ho.
- Muntatge: amaniu els enciams i poseu-los al mig del plat. Al voltant poseu-hi els peus de porc cruixents. Afegiu-hi una cullerada de vinagreta de mostassa per sobre. Al costat poseu-hi les patates gratinades amb l’allioli. Acabeu-ho amb el manat de ceba i alls.