Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. 1 En un recipient, barregeu els enciams amb els tomàquets (podeu saltar-los lleugerament), els raves, tallats a medallons molt fins, i les flors, tallades en juliana. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva, una mica de sal i un rajolí de vinagre de xerès. Reserveu-ho.
  2. Renteu les carxofes i talleu-les a quarts o a làmines fines, i fregiu-les a foc mitjà, fins que quedin ben daurades i cruixents. Assequeu-les sobre paper de cuina absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i afegiu-les a l’amanida. Barregeu-ho bé i serviu l’amanida en quatre plats.
  3. En una paella molt calenta, sense oli, fregiu el formatge fins que quedi daurat, repartiu-lo als quatre plats i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: