Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, netegeu les anxoves. Dessaleu-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separeu-ne els filets de les espines. Poseu els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergiu les espines en llet, com a mínim 30 min.
  2. Mentrestant, talleu els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
  3. Tritureu l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
  4. Esmicoleu les nous.
  5. Assequeu bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarineu-les i demaneu ajuda a un adult per fregir-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
  6. Talleu les anxoves a bocinets.
  7. Feu capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
  8. Amaniu-ho amb l’oli d’alfàbrega i ho acabeu amb les espines d’anxova.

El consell

  • Si voleu tenir els ossos forts i sans, quan mengeu peixos petits, com anxoves o sonsos, aprofiteu per menjar-vos-en les espines. Són molt riques en calci!
  • Si usagraden les herbes aromàtiques, podeu provar d’afegir a aquest plat una miqueta d’orenga. Combina la mar de bé amb el tomàquet i la mozzarella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Parlem de mites alimentaris

La preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món...

24 abr

Especial escabetx!

Els escabetxos són una forma tradicional de cuinar i conservar aliments a base de vinagre, espècies i...

24 abr

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto