Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu les anxoves. Dessaleu-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separeu-ne els filets de les espines. Poseu els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergiu les espines en llet, com a mínim 30 min.
  2. Talleu els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
  3. Esmicoleu les nous.
  4. Assequeu bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarineu-les i demaneu ajuda a un adult per fregir-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
  5. Talleu les anxoves a bocinets.
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritureu l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
  7. Feu capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
  8. Amaniu-ho amb l’oli d’alfàbrega i ho acabeu amb les espines d’anxova.

El consell

  • Si voleu tenir els ossos forts i sans, quan mengeu peixos petits, com anxoves o sonsos, aprofiteu per menjar-vos-en les espines. Són molt riques en calci!
  • Si us agraden les herbes aromàtiques, podeu provar d’afegir a aquest plat una miqueta d’orenga. Combina la mar de bé amb el tomàquet i la mozzarella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto