Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb carbó d’alzina. Talleu els cabdells, les endívies i els tomàquets per la meitat.
  2. Talleu els lloms de tonyina en llesques d’1 cm de gruix.
  3. Traieu els pinyols de les olives i aixafeu-les en un morter, amb les tàperes i les anxoves. Poseu-hi oli d’oliva d’arbequines i uns grans de sal. Reserveu-ho.
  4. Poseu a coure a la brasa els vegetals. Només hi han d’estar uns quants minuts, han de quedar escaldufats. Col·loqueu-los al fons del plat.
  5. Tot seguit, coeu els lloms de tonyina, poca estona perquè han de quedar lleugerament cruets. Vigileu que no es trenquin. Poseu-los al damunt dels vegetals.
  6. Amaniu-ho amb l’olivada, uns quants grans de sal grossa i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto