Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb carbó d’alzina. Talleu els cabdells, les endívies i els tomàquets per la meitat.
  2. Talleu els lloms de tonyina en llesques d’1 cm de gruix.
  3. Traieu els pinyols de les olives i aixafeu-les en un morter, amb les tàperes i les anxoves. Poseu-hi oli d’oliva d’arbequines i uns grans de sal. Reserveu-ho.
  4. Poseu a coure a la brasa els vegetals. Només hi han d’estar uns quants minuts, han de quedar escaldufats. Col·loqueu-los al fons del plat.
  5. Tot seguit, coeu els lloms de tonyina, poca estona perquè han de quedar lleugerament cruets. Vigileu que no es trenquin. Poseu-los al damunt dels vegetals.
  6. Amaniu-ho amb l’olivada, uns quants grans de sal grossa i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto