Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu una bona brasa amb carbó d’alzina. Talleu els cabdells, les endívies i els tomàquets per la meitat.
  2. Talleu els lloms de tonyina en llesques d’1 cm de gruix.
  3. Traieu els pinyols de les olives i aixafeu-les en un morter, amb les tàperes i les anxoves. Poseu-hi oli d’oliva d’arbequines i uns grans de sal. Reserveu-ho.
  4. Poseu a coure a la brasa els vegetals. Només hi han d’estar uns quants minuts, han de quedar escaldufats. Col·loqueu-los al fons del plat.
  5. Tot seguit, coeu els lloms de tonyina, poca estona perquè han de quedar lleugerament cruets. Vigileu que no es trenquin. Poseu-los al damunt dels vegetals.
  6. Amaniu-ho amb l’olivada, uns quants grans de sal grossa i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto