Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: talleu el tomàquet a daus petits i confiteu-lo amb oli d’oliva, sal, pebre i farigola. Poseu-lo a coure fins que tingui consistència de melmelada.
  2. Per a la tonyina macerada: marineu la tonyina tallada a dauets petits en salsa de soja i oli de gira-sol.
  3. Per a la coliflor confitada: escaldeu 2 min els brots de coliflor i refredeu-los ràpidament en un bol amb gel. Escorreu-los i reserveu-los.
  4. Per a la vinagreta: mescleu l’oli d'oliva, el vinagre, la sal i el pebre acabat de moldre amb el molinet.
  5. Muntatge: al fons del got poseu el tomàquet confitat; al damunt, els daus de tonyina macerada, i, a sobre d’aquests, els brots de coliflor. Per acabar, cobriu-ho amb els verds i les flors. Amaniu-ho amb la vinagreta suau i acabeu-ho amb uns bastonets de pa per donar-hi volum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: