Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al formatge crocant d'anacards: poseu els anacards en remull amb aigua, com a mínim 3 h (l’ideal és deixar-los-hi tota una nit).
  2. Tritureu la resta d’ingredients amb els anacards remullats fins que obtingueu una textura cremosa. Si cal, hi podeu afegir una mica d’aigua.
  3. Unteu-ne el teflex del deshidratador i deshidrateu-ho a 40 ºC, fins que quedi ben crocant (o bé assequeu-ho al forn).
  4. Deixeu els tomàquets secs en remull com a mínim 1 h, i reserveu-los amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Per al blat negre activat: feu germinar el blat negre un o dos dies, i deshidrateu-lo a 40 ºC, unes 12 h o fins que quedi sec (amb una textura cruixent).
  6. Emplateu l’amanida barrejant la ruca, els canonges i els germinats. Afegiu-hi les olives, els tomàquets, el blat i el formatge crocant d’anacards.
  7. Amaniu amb una vinagreta feta barrejant tots els ingredients de l’amaniment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto