Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu les tres verdures. Talleu els tomàquets per la meitat i retireu-ne les llavors. Feu les tres verdures a daus mitjans i de mida similar.
  2. Espremeu la llimona i coleu-ne el suc per eliminar-ne les llavors i les pellofes.
  3. Peleu el gra d’all, retireu-ne el grill central i premseu-lo. Poseu-lo en un bol. Afegiu-hi dues culleradetes de suc de llimona i les quatre de iogurt. Bateu-ho amb un enganyamarits (batedora de mà) i aneu-hi incorporant oli d’oliva sense deixar de treballar la mescla, mentre l’absorbeixi, com si es tractés d’una maionesa. Salpebreu-ho.
  4. Barregeu la meitat de la salsa obtinguda amb els daus de verdura i repartiu-ho en els quatre motlles cilíndrics.
  5. Emplateu-ho retirant el motlle i napeu-ho amb la resta de salsa per sobre.
  6. És un plat que vol la fredor. Deixeu-lo a la nevera una bona estona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto