Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregueu la farina amb els 2 l d’aigua, una cullerada de pebre vermell i una culleradeta de canyella en pols.
  2. En una cassola poseu a coure les cuixes d’ànec amb llard de porc. Quan hagin agafat color, afegiu-hi les pastanagues, els porros, la cabeça d’alls i les herbes provençals. Flamegeu-ho amb el conyac i afegiu-hi el suc de taronja i la barreja d’aigua. Deixeu-ho coure unes 2 h.
  3. A part, bulliu les pells de les taronges tallades a tires fines. Una vegada acabada la cocció, aparteu les cuixes del suc i aquest el passeu per un colador xinès aprofitant bé totes les verdures.
  4. Una vegada colat, afegiu-hi les cuixes i la picada catalana, el Cointreau i les pells de les taronges, i ho poseu al foc 15 min més. Les podeu acompanyar amb unes cistelletes fetes de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: