Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec deixant els pits per un costat i les cuixes per un altre. A les cuixes, traieu-los l’os que les ajunta amb la carcassa, i cosiu-les per la pell, deixant la carn a dintre. Confiteu-les en oli amb la pell de la taronja, el pebre i la nou moscada. S’han de confitar lentament.
  2. Per a la salsa: daureu les carcasses al forn. En una cassola, sofregiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet perquè es confiti bé. Després, incorporeu-hi les pastanagues, el porro i l’api, les carcasses, i afegiu-hi 2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 6 h. Coleu-ho i reduïu-ho fins que quedi mig litre de brou. Poseu-hi les espècies i les herbes. Coleu-ho de nou.
  3. Per als salsifís: peleu-los, poseu-los en aigua freda fins que arrenquin el bull, i acabeu-los de coure dins la salsa fins que estiguin tendres.
  4. Muntatge: daureu les cuixes i reserveu-ne els pits, que coureu en una paella salpebrats al punt desitjat. Al centre del plat poseu els salsifís; a sobre, el pit, i recolzat sobre el pit poseu-hi la cuixa i salsa abundant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto