Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec deixant els pits per un costat i les cuixes per un altre. A les cuixes, traieu-los l’os que les ajunta amb la carcassa, i cosiu-les per la pell, deixant la carn a dintre. Confiteu-les en oli amb la pell de la taronja, el pebre i la nou moscada. S’han de confitar lentament.
  2. Per a la salsa: daureu les carcasses al forn. En una cassola, sofregiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet perquè es confiti bé. Després, incorporeu-hi les pastanagues, el porro i l’api, les carcasses, i afegiu-hi 2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 6 h. Coleu-ho i reduïu-ho fins que quedi mig litre de brou. Poseu-hi les espècies i les herbes. Coleu-ho de nou.
  3. Per als salsifís: peleu-los, poseu-los en aigua freda fins que arrenquin el bull, i acabeu-los de coure dins la salsa fins que estiguin tendres.
  4. Muntatge: daureu les cuixes i reserveu-ne els pits, que coureu en una paella salpebrats al punt desitjat. Al centre del plat poseu els salsifís; a sobre, el pit, i recolzat sobre el pit poseu-hi la cuixa i salsa abundant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto