Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu l’ànec deixant els pits per un costat i les cuixes per un altre. A les cuixes, traieu-los l’os que les ajunta amb la carcassa, i cosiu-les per la pell, deixant la carn a dintre. Confiteu-les en oli amb la pell de la taronja, el pebre i la nou moscada. S’han de confitar lentament.
  2. Per a la salsa: daureu les carcasses al forn. En una cassola, sofregiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet perquè es confiti bé. Després, incorporeu-hi les pastanagues, el porro i l’api, les carcasses, i afegiu-hi 2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 6 h. Coleu-ho i reduïu-ho fins que quedi mig litre de brou. Poseu-hi les espècies i les herbes. Coleu-ho de nou.
  3. Per als salsifís: peleu-los, poseu-los en aigua freda fins que arrenquin el bull, i acabeu-los de coure dins la salsa fins que estiguin tendres.
  4. Muntatge: daureu les cuixes i reserveu-ne els pits, que coureu en una paella salpebrats al punt desitjat. Al centre del plat poseu els salsifís; a sobre, el pit, i recolzat sobre el pit poseu-hi la cuixa i salsa abundant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto