Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Plomeu, socarreu i netegeu l'ànec. Talleu-lo en vuit trossos, salpebreu-lo i enrossiu-lo en una cassola de terrissa. Un cop ben ros, reserveu-lo.
  2. Traieu una mica de greix de la cassola i feu un sofregit amb la ceba trinxada i el tomàquet ratllat, que quedi com una melmelada. Tot seguit, poseu-hi l'ànec i cobriu-lo amb el brou de carn. Feu-lo coure lentament fins que l'ànec sigui ben tou.
  3. Prepareu els naps (s'han de netejar, pelar i tallar en quatre parts) i escaldeu-los en aigua i sal. Escorreu-los, enfarineu-los bé i fregiu-los en una paella amb oli ben calent.
  4. Feu una picada amb els alls, el julivert, les ametlles i el fetge fregit i poseu-ho tot a la cassola. Afegiu-hi els naps i deixeu-ho coure uns minuts més. Tasteu-ho de sal, deixeu-ho reposar i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto