Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el pa, els grans d’all, els tomàquets oberts per la meitat i la fruita seca. Poseu-ho al forn a 190 ºC, fins que els ingredients es torrin. Haureu de treure els ingredients progressivament: primer es torrarà la fruita seca, després el pa i els alls i, finalment, els tomàquets. El procés trigarà uns 20 min.
  2. Mentre es torren els ingredients del forn, poseu les nyores en remull en aigua tèbia. Deixeu-les que s’hidratin.
  3. Tritureu els ingredients del forn amb les nyores i un rajolí d’oli, que abocareu de manera constant i progressiva. Heu d’obtenir una crema espessa, de color ataronjat. Per rebaixar la densitat de la
  4. crema, afegiu-hi part de l’aigua del remull de les nyores.
  5. Corregiu-ne el punt de sal i afegiu-hi el vinagre. Coleu-ho amb un passador molt fi i repetiu l’operació fins a obtenir una salsa llisa i homogènia, amb una textura suau.
  6. Salteu lleugerament el contingut de la conserva. També podeu servir les angules a temperatura ambient, sobre una cullerada de romesco.

CONSELL
Si rebaixeu el romesco amb brou de verdures o aigua, podeu fer una sopa freda de romesco: serviu-la en un got de xopet acompanyada d’una torrada amb angules.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: